Friday, June 27, 2014

Layan Transformers

26.06.2014
KHAMIS

Kitorang dh beli online tiket ni seminggu sebelum tayangan lagi.
Leh beli tiket ni awal sebelum tayangan pertama.

Beli tayangan kul 10.20 malam sbb hari tu kan Khamis malam Jumaat.
Ada bacaan Yaasin dulu.
Selamat beli tiket online..
Malam tu...kul 9 malam kitorang kuar. Nak gi tesco dulu. Nak beli makanan kucing cap Balance keluaran TESCO. Yang Sela lak...nak gi NAGOYA. Mak ada mintak tolong belikan kain langsir utk luar umah mak tu.
Kul 10...kitorang masuk Taiping Sentral.
Mmg panjang orang beratur nak beli tiket wayang.
Malam tu...semua panggung tayang citer transformers aje, huhu.

Aku bawak slip yg dicetak tu...terus ke krew MBO. Takyah beratur.
Dia yg urus semua. Utk pembelian online...leh dpt percuma key chain.
Dan setiap pembelian tiket leh dpt kad cabutan bertuah utk dapatkan hadiah utama sebuah kereta. Ada jgk kad gores dan menang. Cuma dpt tukar pop corn dari saiz kecik ke saiz besar aje.
Bergambar ngan poster...
Key chain limited edition...cuma dpt ngan pembelian online, katanya..
Ni lak gelas dua layer...
Kat MBO...leh buat pembelian set air dari gelas tahan sejuk ni sekali ngan popcorn berharga RM16..
Aku pun beli jgk ler. Saja ler nak wat koleksi, hehe..

Harga tiket utk 3D pun sama ngan 2D tapi ramai yg kata lebih best tgk 2D sbb 3D ni tengok kan kena guna spek mata. Kalo sampai 3 jam dok pakai mesti pening kepala, huhu. Apatah lagi mereka2 yg pakai spek mata ni...mm..

Nota ALONA:-
~Sampai umah malam tu dekat kul 2 pagi...ish..ish..

2 comments:

Nad MamaZN said...

apa pendapat akak? best tak?
ramai je yg cakap takbest
saya pelik gak, mencari tang mana yg takbest tu tp takjumpa haha!
:)

Rinna said...

Hari tuh nak bawa anak gi tgk tapi biasa laa.. full aje.. tak de laa dpt pergi.. :)