Tuesday, August 18, 2015

Melawat sahabat...

02.08.2015
AHAD

Lama dh citer ni...lupa nak simpan dalam blog. Punya laa busy...
Hari tu...nak gi Penang. Bawak akiss sekali outing.
Brekfes kat KFC Bgn Serai.. Tak amek akiss lagi masa ni.
Dah amek akiss...terus ke Penang. Nak melawat sahabat yg mula kenal mesra kat USS, Singapore tahun lepas, hihi.
Alhamdulillah...rajin abang nak layan aku jenjalan, hehe..
Masa tengah jalan kaki tawaf padang kota cari tiket parking...nampak laa 2 buah cruise ni. Satu kecik...satu lagi besarrr.
Sebenarnya...kitorang dh jumpa dah optimus prime ngan bumblee bee ni kat Gurney Paragon Mall duluu. Yg ini jugak laa diletakkan di tengah padang2 ni, huhu. Sian...panas mereka. Cuma kali ni dorang ada pasang laa lagu sount track kuat2. Terasa ler semangat optimus prime masa tu, kikikik....
Ngan akiss dan optimus prime..
Ngan along dan bumblee bee..
wefie berempat...dengan optimus prime..
Wefie ngan bumblee bee lak..
Selpie...ngan puteri kesayangan saya...
My ensem...
Selain tu...ada jugak lukisan mural kat kontena utk pengunjung bergambar. Seronok jgk laa gi sini. Tak tau laa sampai bila pameran ni.
Suasana depan pentas utama..
Kat sini...kitorang main bubble besar. Tetiba datang ngada2 nak main lak, kan...hahahaha.. Tak mahal pun..RM3 aje satu bekas air belon tu. Main sampai abes.. Tapi kitorang tak main abes pun sebab ari dh nak ujan...gayanya mcm nak turun lebat terus. Risau tak sempat nak ke kereta aje...basah nanti, huhu..
Tapi sempat lagi somi aku soh bergambar kat sini...huhu..
Keluar dari pulau ngan feri....
Sempat ke Mydin...beli barang2 keperluan umah kitorang dan keperluan akiss.
Abes citer..

Nota ALONA:-
~Seronok outing...tapi balik umah...letih jugak, hahaha..

1 comment:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
alaaaaaaaaaa
mai penang tak kabor kat iols
sob3