Wednesday, August 26, 2015

Mini2 cuti Lumut - 3

22.08.2015
SABTU

Dah check in...lega. Leh relaks. Plan kul 5 petang nanti baru keluar gi pantai Teluk Batik.
Kitorang amek bilik famili standard ni aje...sbb bilik famili deluxe yg ada katil besar 2 bijik tinggal satu jer walaupun booking 4-5 hari sebelum. Jadi kitorang bagi pada famili yg lebih memerlukan, :) . Katil ni...bila rapatkan leh tido berlima, hahaha. Bukan dok dalam bilikkkk aje kan...kan..
Apa2 pun...kitorang anak beranak mmg seronok jer.
Kul 5 petang...turun tunggu kat lobi...nak gi pantai Teluk Batik sama2.
Tunggu...
Di perkarangan parking luar GM Hotel..
Dok berehat di tepian pantai sambil melihat kebiruan laut...sungguh menjadi penawar stress bekerja..
Air laut teluk batik ni dh tak berapa best sangat tapi masih ok laa. Kalo nak puas hati mandi manda air laut..mmg bercuti di pulau jgk laa yg best terutama pulau2 di Terengganu tu..
Antara yg turun mandi air masin...
Along melayan adik anis.
Pak cop pun tak ketinggalan..
Dah siap2 nak balik..
Bergambar ramai2...
Dah mandi2 laut...rupa2nya dorang nak lepak minum2 dulu. Ok...aku bawak dorang ke satu gerai ni. Tapi tak tau nama. Mmg tepi simpang 3, jalan nak ke Pulau Marina tu...
Aku ngan abang makan sup gearbox aje..kongsi. Mmg terangkat sedapnya, umph!!!
Ni pertama kali aku ngan abang pekena sup gearbox. Dan dapat2 rasa terus yg terbaekk!!!! 
Kat sini ada jgk coconut shake. Mak aii...besar giler gelasnya. Kalo oder share pun takpe...jenoh nak perabes bila mintak sorang satu, hahaha.

Yg lain ada yg makan bihun sup, laksa.....semua dorang kata sedap. Dan....dgr citer...ada yg nak repeat lagi makan kat sini bila2 nanti, huhu.

Nota ALONA:-
~Happy...Alhamdulillah..

3 comments:

lia ummiirfan said...

lama tak datang sini

Kesan pengambilan set untuk hamil

el said...

dulu kecik2 mak abah sllu bw kami semua ke sini berkelah...

nanangrusmana said...

asyiknya.....hmmm apa kabar? saya mau ke KL minggu depan Insya Allah...ketemu yaaah