Friday, October 1, 2010

Foot Detox Patch

Hari Isnin hari tu..kitorang beli 100pcs foot detox patch melalui online.
100pcs tu..bkn la kitorang punya semua. 60pcs dh ada yg booking. 

Selasa tu tokey online tu pos laju. Rabu dh sampai. Bermakna dh 2 malam ler kitorang semua ni memakainya. Pd mereka yg baru je try pakai..mmg terkejut ngan 'hasil' yg ditunjukkan kat penempek kaki ni, huhu. Itam berkilat, berminyak, penoh...hehe. Ada yg meragui juga bagaimana mende ni bekerja sampai leh itam camtu sekali. Padahal..kita pakai masa waktu tido, hehe.

Bagi aku ngan abg..kitorang mmg dh penah ler pakai. Tp mula2 beli jenama Kinohimitsu kat kedai farmasi. Beli sebab masa tu aku sakit tumit. Tp sbb beli sekotak besar tu..maka abg pun guna sekali. Mujarab gak ler guna mende ni. Hilang sakit tumit aku tu setelah beberapa mlm guna..hmm. 
kdt utk tuan punya gambar yg aku gugel ni, hehe..

Mmg mahal harga dia. Tp disebabkan leh claim kat GSL..maka takde ler terasa apa2 pun, hehe..

Balik raya kat Bentong hari tu..Dayah ada ler bagi cuba foot detox patch yg sedang hangat kat pasaran online skang, huhu.
Sedap lak badan bila memakainya. Padahal kinohimitsu ada lagi belen 4psg kat umah tu, hehe. Tp tak guna pun..syg ler konon2nya. Tunggu lama sket..konon2 tunggu toksid, toksin dlm badan terkumpul balik, hahaha.

Jadi, balik ke Taiping..kitorang pun bercadang nak beli gak ler. Tp beli sket..harga mahal. Kalo beli borong minimum 100pcs..harga dia murah sekali pos. Maka, kitorang pun bertanya dan iklankan ler kat insan2 sekeliling kitorang ni.

Bila dh ada sambutan..kitorang pun beli ler 100pcs tu. Kalo beli lg byk..lagi ler kurang harganya. Tp kalo beli byk2..kitorang pun takde modal nak kuarkan, huhu. Kitorang pun kali ni beli sendirian berhad aje. 

Kitorang tak amek untung pun. Amek pesanan (loose) dan dorang pun bg duit dgn harga borong jugak laa. Asalkan kitorang pun dpt murah jugak, sudah laa..

Yang penting, kesihatan...

Camni laa antara result2 yg didapati pd pagi mlm pertama digunakan. Cuma, aku ngan abg aje kesannya dh tak serancak mula2 kembali pakai mende ni kat Bentong pd hari raya baru2 ni. Mgkn sebab dh selalu guna kesannya dh mula kurang.


Faedah menggunakan detox
1) Badan akan menjadi segar dan bertenaga
2) mengurangkan alergik
3) meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
4) mengurangkan kadar tekanan darah tinggi
5) mengurangkan sakit sendi
6) meningkatkan sistem imunisasi badan
7) melancarkan perjalanan darah
8)Mendapatkan tidur yang lena
9)Boleh mengurangkan berat badan dan Mengurangkan bau kaki

Tanda- tanda seseorang itu BANYAK TOKSIN
* Kerap sakit kepala
* Badan akan rasa letih dan lesu
* Susah bangun tidur
* Bahagian keliling mata gelap
* Banyak angin ,alahan,inflamasi pada sendi
* Sinus
* Berat badan meningkat
* Kehadiran selulit
* Masalah jerawat

* Bahan - bahan :Wood Vinegar Distillate, Bamboo vinegar Extract,
Carapace, Combined Plant power Distillate,
Vitamin C, Cornstarch, Minus Ion.

Berat badan anda sukar menurun walaupun sudah berdiet? Sukar untuk tidur malam? Lemah-lemah tubuh badan? Kurang daya ingatan? Peluh & kaki berbau busuk?

Itu tandanya TOKSIN telah menguasai 90% saluran darah anda. Kami ada penyelesaiannya! Dapatkan Detox Foot Patch yang berkualiti dengan harga termurah dan diakui oleh pakar-pakar perubatan.

FAKTA
Menurut perubatan Cina, kaki adalah umpama jantung kedua dengan mempunyai lebih 60 titik akupuntur. Melalui titik-titik ini, toksin akan disedut keluar melalui penampalan Detox Foot Patch.
Berdasarkan kepada ilmu perubatan Cina, badan kita menpunyai lebih 360 titik akunpuntur, dimana 60 titik akupuntur ditemui di bahagian kaki. Bahagian kaki atau lebih sinonim sebagai "jantung kedua" ianya merupakan zon refleksi untuk organ dalaman utama badan kita dan merupakan "rumah" kepada pelbagai jenis toksik.
Apabila kita memakai, apabila pengedaran darah berlaku di bahagian tapak kaki, Detox Foot Patch akan menyerap toksik yang dibebaskan dari titik akupuntur. Dengan hanya menggunakan dalam tempoh satu malam sahaja kita akan dapat melihat kesan penggunaan iaitu perubahan dari segi warna dan bau Detox Foot Patch (dari warna cerah ke warna coklat perang/hitam).

JADUAL PENGGUNAAN YANG DICADANGKAN :
Disarankan agar menggunakan DETOX selama 5 hari berturut-turut. Bagi minggu kedua pula, bolehmenggunakannya secara bergilir-gilir (selang sehari) selama 2 minggu. Bergantung kepada tahap toksindan kesihatan diri.Bagi yang mempunyai penyakit serius, pengunaan berturut-turut selama 3 mingguadalah digalakkan.

-Itu ler antara info yg dpt aku kongsikan kat sini..
-Kalo korang nak oder online..pastikan mende dibeli pd insan2 yg bertanggungjawab. Sbb produk ni ada juga yg tiruan. Dan ada jugak peniaga online yg tak hantar langsung produk tersebut ke alamat rumah anda. Songlap terus duit yg kita dh bayar tu. AWAS!!

6 comments:

mamawana said...

Salam

Kalu mujarab bagus tu. Mama pun dulu pernah beli dari Cosway (almaklumler member cosway) lama dah tak pakai. Dlm Zhulian pun ada detok ni Hinokoshiwa dpt ler harga ahli. Next time kalu nak diskaun guna ID PJU 063222 Nazli Hana Kamaruddin. Hee.. bleh dpt diskaun bleh beli share ramai2 utk dpt murah. Menafaatnyer:
Memberi kepanasan unik, kesan infrared jauh, kesan ion negatif, pembersihan toksin, meredakan kesakitan biasa tubuh dan membaiki kualiti tidur. For more detail email me ajer ajura61@gmail.com

mamawana said...

PJU 063222 Nazli Hana Kamaruddin for Zhulian

Mcm2 ada Gula, kopi, teh semua utk kesihatan bukan gula, kopi biasa2 tu. Kopi tongkat Ali kopi ginseng, sabun, shampoo, brg kemas semua leh dpt harga diskaun...yuk

POSH76 said...

bnyk kasik good review entah bila nak gunanya hehe

Kamsiah said...

dulu2 selalu gak la pakai benda ni...bgn pagi2 berminyak2 keluar dari tapak kaki...saya pakai sampai takde apa yg keluar...tp dah lama stop..toksin berkumpul semula dgn gumbiranya dlm badan ni hehe

zura@iwan said...

akak pakai ye? mcm mn ok x?

wantie said...

lama dah tak pakai menda alah ni. kalau selalu pakai leh kurus kot..