Tuesday, December 2, 2008

PROMOSI TERHAD STUDIO APART BKT MERAH RM50

Ni ada satu pengumuman, hehe..

Promosi RM50 semalaman untuk sebuah apartment studio di Bukit Merah. Sesape yang berminat leh laa kontek aku ye. Pepehal aku kena mntak tolong abg aku konfemkan dulu ngan kawan dia. Promosi ni adalah terhad.

Untuk pengetahuan korang, kitorang ni cuma tolong kawan. Secara tak langsung, tolong kawan2 lain kalau nak bercuti kat Bukit Merah tapi nakkan tempat penginapan yg selesa dan murah. Kitorang ni takde amek untung walau satu sen pun..memang ikhlas tolong aje.

Kawan abg aku ni ada membership ngan management apartment tu. Dalam setahun dia dapat laa quota hari untuk menginap kat sana percuma. Jadi promosi ni hanya untuk sebijik apartment studio aje laa. Kalau nak sewa 2-3 biji studio apartment tu pada masa yg sama untuk harga RM50 semalaman tu tak adalah. Promosi ni cuma untuk sebiji aje, untuk sekeluarga.

Adik aku pun dah mintak tolong abang long dia booking kan untuk dua malam..10-12hb ni laa. Tapi tak tau laa konfem ke idak tu. Mungkin konfem kot.

1 comment:

Anonymous said...

Unfortunately though many people UGG Sundance are told to avoid the wrong thing - they are told to avoid sugar when the real culprit is fat.Fat, unlike sugar, is very hard for the body to digest. This means it can take substantial amounts of time to digest - up to Sundance ugg Boots 24 hours or more. As a result it stays in the blood and can interfere with other foods you eat especially sugar. When you eat sugar after eating fat, the fat in your blood will prevent the sugar from moving through the blood to starving cells. This makes your blood sugar levels rise and Sundance uggs this is a dangerous. Luckily the body has systems in place to combat situations like this. An organism found in the body called Candida helps out in this situation by eating the sugar which makes it multiply and bringing ugg 5325 down the sugar levels. If you always have a high fat diet then you will always have a problem with Candida in that the organism will be about ugg 5325 in high levels. However high fat on the odd occasion should not be a problem.