Tuesday, December 9, 2008

Tengok Bolt

si Bolt anjing dari Hollywood..


Sang kucing yang tomei dari Expo (Exporian laa tu)..bandingkan sape lagi cute, tomei ke bolt? hehe




Ni laa antara karektor utama dalam animasi One Piece, hehe

05/12/2008 JUMAAT
Akhirnya, dapat jugak tengok BOLT tayangan 8.10 malam. Duduk di panggung yg sama dan kerusi yg sama masa tengok MADAGASCAR 2 beberapa minggu yg lalu.

Sampai kat Tpg Sentral dah 8.00 mlm. Kat kaunter dah 8.05 mlm. Kali ni, takde dah bau kemenyan kat kaunter tu. Abg beli tiket..aku p beli 2 set besar popcorn + air mineral BLEU.

Sempat p tandas dulu, persediaan sebelum masuk panggung, hehe.

Orang memang tak penuh sebab hari tu dah tayangan hari ke 2 kat panggung tu. Duduk dalam setengah minit aje..tayangan pun dimulakan. Memang tunggu kitorang la tu, wakaka. Perasan!

Best..citer BOLT ni best. Puas hati. Aku suka. Seronok tengok kartun animasi ni, tambah2 citer pasal haiwan. Hati terhibur aje. Tambah2 haiwan kartun ni..nampak cute2 aje, huhu. Tak kiralah haiwan safari Afrika ke, kucing jalanan ke, hamster ke..si anjing Bolt ni pun karekter nya telah mencomelkannya. Takpe kan kita cakap camtu..anjing pun makhluk Tuhan gak, siapa penciptanya.

Cuma dalam citer BOLT ni aku tak puas hati pasal pandangan diorang mengenai kucing aje. Bukan dalam citer BOLT aje..dalam citer Tom & Jerry, citer kartun Mr. Bean, citer Inspektor Gadjet..watak kartun yg diorang gambarkan mesti jahat.
Abeh tayangan..kitorang terus aje balik rumah. Nak naik tesco lak..hmm, dah takde nak beli apa wat masa tu sebab dah p tesco malam sebelumnya tu, hehe.
Balik umah, abang ngan anak2nya sempat lagi layan cd animax kegilaan diorang skang ni iaitu ONE PIECE, huhu. Cd tu sewa aje, RM3.50 seminggu. Satu cd ada lebih dari 20 episod. Tiap2 hari dok layan. Kalau leh tu..nak perabes satu cd tu dalam sehari pasal tak sabar2 nak tengok episod selanjutnya. Tu budak2 tu laa. Abahnya dak..abahnya cool, sabar, hehe

Skang dah sewa 3 cd siri berturut-turut. Aku pun dah terikut2 diorang lak syok layan citer si mamat getah dan kawan2nya ni. Citer ni kalau dah syok ikut..jadi macam Dragon Ball laa, tak leh miss!


Abang kata citer ni ada 300 lebih episod, huhu..jenuh laa! Skang pun baru 80 episod dah tengok..

1 comment:

Anonymous said...

Unfortunately though many people UGG Sundance are told to avoid the wrong thing - they are told to avoid sugar when the real culprit is fat.Fat, unlike sugar, is very hard for the body to digest. This means it can take substantial amounts of time to digest - up to Sundance ugg Boots 24 hours or more. As a result it stays in the blood and can interfere with other foods you eat especially sugar. When you eat sugar after eating fat, the fat in your blood will prevent the sugar from moving through the blood to starving cells. This makes your blood sugar levels rise and Sundance uggs this is a dangerous. Luckily the body has systems in place to combat situations like this. An organism found in the body called Candida helps out in this situation by eating the sugar which makes it multiply and bringing ugg 5325 down the sugar levels. If you always have a high fat diet then you will always have a problem with Candida in that the organism will be about ugg 5325 in high levels. However high fat on the odd occasion should not be a problem.