Thursday, April 29, 2010

Nami dan Award dari Aliaah

Hmm..kali ni masuk entry pasal hewan peliharaan pulak.

Pasal sekor anak kucing yg diberi nama NAMI. Itu ler kucing peliharaan Akiss yg terbaru. Ada ler kawan si Nyeu setelah Tomei hilang penoh misteri tahun lepas.
Kiranya si Nami ni anak sedara Nyeu, cucu sedara Tomei..hehe.
Dia betina.
Kali ni terpaksa amek betina sebab jantan ada sekor je kaler oren. Kitorang dh boring ngan kucen kaler oren ni..pasal si Nyeu pun dh oren, hoho.

Tapi dia ni best dari Nyue. Sbb..dia suka main. Pandaiiii pulak tu bermain.
Mcm Tomei jugak ler. Sekurang2nya...ada jugak ler pengganti mcm Tomei. Nak harapkan Nyue..huish...sombong jer dia tu, hoho..

Ni masa Nami dh letih bermain ler ni, hehe.

Terus terlena..siannnn..
Tgk ler..dia baby lagi. Tu yg dia pakai sarung tangan dan stokin, hehe..
Dia dok dlm kandang kuceng ler. Tp saja ler bwak kuar dia sekali-sekala. Dia nak bebas gak, kan?? hehe..

Nama anak kucen Akiss yg terbaru ni diambil dari nama watak anime One Piece ni ler, hehe..

Ni lak award yg diberi oleh sorang rakan blogger..Aliaah.
Tima kasih ler byk2 kerana ingat kat akak, ye.
Tp segan sebenarnya nak amek..sebab...sebab...tak padan pulak ngan kategori award tu, hoho..
Blog ni mana ler gojes pun. Sekadar citer2 biasa aje.
Tp akak amek gak ler dan simpan kat sini. Sebab..sebabnya menghargai apa yg diberi. TQ Aliaah.

3 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

cumelllnya dia..
pakai stokin...
chantekkk!!!!

wantie said...

geram tengok anak kucing tu. Bagus bela kucinbg ni. tapi kalau la kami bela kucing kat Penang ni, alamatnya mati kering la kucing tu.
Mana tak nya kalau dah siang hari tak der orang kat umah.. betul tak???

makdara terdiva said...

kak, nak pinjam NAMI..haha..nape die cute sgt..eeeee..rase nak gigit jerr...