Sunday, May 23, 2010

Layan hobi...

Hmm..kali ni aku taruk pulak gambar2 abg ngan kamera.
Alhamdulillah ler...somi aku pun sebenarnya juga mempunyai hobi yg sama sebelum kitorang saling mengenali lagi, hehe. Lancar sket ler aktiviti ni, haha. Skang dah turun kat anak2 pun.

Tengah nak naik tangga rumah api...gayat jugak wooo!!!

Angah pun pegang kamera gak...
Walaupun kamera kompak aje..tp hasilnya..boleh tahan, hehe..

Ni kat puncak rumah api tu.
Aku dh tak naik ler sampai situ, gayat sunggoh.
Tambah2 tangganya jenis melekat kat dinding tu, uii..
Naik sampai level sebelum tu pun dh ketaq kaki..ngee..

(Angah snap gambo abah dia..abah dia snap gambo angah...hmm. Tu ler keje 2 beranak kat atas tu!!)

Ni ler antara aksi2 suamiku yg tercayang sedang melayan hobinya..

10 comments:

TokNabe said...

Kira sehati sejiwalah ni. Manay g kita suka...orang sebelah pun suka, senang.

Suhana Shahril said...

Wah..patutlah suma gambar2 akak cantik2.Pakai DSLR..Nikon tuh.Model pe tu kak?

Alimaz-Kembara Terasing said...

wow bestnya kalau saya boleh bergini bersama hencik abg....

el said...

x lm lg jd photoG lah anak2 k.alona ehehehehe

Kamsiah said...

salam..
seluruh keluarga berbakat...boleh buka bisnes ni..

Diarihatiku1976 said...

wah.. cayalah.. kamera compact pun hasilnya terbaikkkkkkkkkk... memang senilah family u ni... ahahhkss

[-suziey-] said...

hehehe...bgs ler..mmg menjadi hobi sama..hehe..adeii dpt bygkan kegayatannya..

J@J@ / Bini The Rock said...

saya pon minat gak dgn shoot gambo nih. Tp bila sang suami tak berapa nak suker..sang is3 pon ikut jejak gak...

heheheh

(tetiba nak salahkan sang suami...)
xD

Bestlah angah pon dah ada kamera sdri, lps ni makin byk lah aksi2 menarik dlm blog akak nih!
Along nya cemana..ada minat yg serupa jgk kah?

wantie said...

bagus la tu kak sehati sejiwa. hubungan yang utuh menjadi keluarga semakin erat..

Bila anak-anak pun mempunyai hobi yang sama, bertambah sejiwa la keluarga ni...

POSH76 said...

hobi ni mmg bessla...nak2 tngk hasilnyer...mmg kelass