Monday, May 17, 2010

Apa citer minggu lepas??..

11.05.2010
Selasa
Adalah hari ulangtahun kelahiran bonda mentua ku tersayang..yg ke 69.
Alhamdulillah...mak dikurniakan kesihatan yg baik.
Kami semua mendoakan kesejahteraan mak..Amin.

Acara yg plan secara tiba2 dan sangat drastik pd petang tu...akhirnya....
Alhamdulillah segalanya berjalan dgn lancar. Kitorang gi makan2 kat D' C-ma Tomyam, Semanggol pd malam harinya.
Gi ngan family Kak Nor dan family Ella.

Anis yg sabar menunggu hidangan sampai, hehe..

Sebelum makan..abah membacakan doa kesejahteraan utk mak..
Diakhiri dgn doa makan..Amin..
Apalagi..makan dgn penoh berselera..Alhamdulillah, syukur di atas limpah rezeki oleh Nya.

15.05.2010
Sabtu
Lepas balik jogging kitorang terus gi makan kat MASA.
Pastu, gi umah Ziti..tgk baby.

Ni Akiss..dah tua2 bangka sebok nak try main moto Zidane dan Danie.
Kena tegur dek abah dia..baru turun, hmm..


16.05.2010
Ahad
Kuar pun dh petang.
Tujuan utama nak gi beli beberapa barang2 kat Tesco dan kemudian nak gi beli cenderahati utk guru2 anak2 aku ni.

Angah..dengan aksi ekstrem menelan burger sekaligus...hahaha..
Sebenarnya..petang tu gi Taiping Sentral sbb nak soh budak cina tu tgk balik Garmin kat hp aku. Dah tak dpt signal dh..
Lepas tu nak gi naik Tesco..
Tp entah macam mana..dgn murah hatinya abg ringan mulut bertanya kat kitorang nak makan Mc D ke?? hehe..
Semoga abg dimurahkan rezeki ye. Amin...

A&W dh bukak kat Taiping Sentral ni. Tp kitorang tunggu along balik dulu ler..baru leh masuk sama2 sekaligus. Takyah masuk situ byk2 kali, hehe.
Besar gak tapak kedai yg dorang sewa dari Taiping Sentral..hmm..

Tu je ler n3 kali ni dgn gambar2 dari henpon abg (tochey2)..
Sekian terima kasih.

7 comments:

Gieyana said...

akak..mcm2 xtvt nya..hehehe..

hepi belated besday utk MIL akak yer..

[-suziey-] said...

happy belated besday to MIL akk..hehe..best plak tgk akish naik nmoto tu:D

abang said...

Garmin dah OK dah.. direpair oleh pakar GPS.. huhuhu..

J@J@ / Bini The Rock said...

hepi belated besday utk MIL akak...moga pjg umur dan dimurahkan rezeki..insyaAllah!

Rinna said...

Wahh sekali harung ekk byk aktiviti nya..

Happy Belated Besday.. to MIL. Moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, sihat sentiasa..amin..

ibu_umairah said...

happy belated mil akak...........................sowyyy lama x jengah ke sini

wantie said...

Happy Belated Besday.. to MIL. Moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, sihat sentiasa..amin..dan ditambah cucu dan cicit. Amin ya robbal alamin.