Tuesday, May 11, 2010

Sepetang di Kuala Sepetang

Simpan foto2 masa gi outing kat hutan paya bakau di Kuala Sepetang bulan lepas.
Dh petang...hari pun mendung masa tu.

Foto2 kat sini mmg byk..tp aku masuk yg aku edit aje ler.
Edit ni pun sebab nak masukkan dlm salah satu muka surat utk custom album. Nak wat border utk foto2 ni pun rasa maleh dah, hehe...
Ntah ler..sejak dua menjak ni..busy aku pada byk perkara. Perkara realiti dan fantasi, hehe..

Mak ngan ayah aku pun ada datang sini ujung minggu baru ni. Ikut jalan dari Sg. Koyan ke Cameron Highland dan turun terus ke Taiping. Dpt ler kitorang makan stoberi yg ayah beli masa melalui Cameron hari tu, hehe..

Sempat gi melawat along kat PH pg Ahad hari tu.

Mak ngan ayah dh balik pun kul 11 pg semalam. Alhamdulillah, mereka selamat sampai Bentong kul 3ptg ikut hiway PLUS keluar Tg. Malim-Batang Kali-Genting.
Tangan mak masih bersimen. Sian aku tgk kesukaran mak. Hmm...

9 comments:

POSH76 said...

cantik tmpt ni....bz ker sis patut jarang2 update...ur gift be patient yek hehe

el said...

kuala sepetang tmpt jual mee udang tu eh..tu jauh lg ke tmpt tu smpi hujung ke?mmg cantek pic2 ni kak...

ermm kak caner plan kita tu..jd ke kak nak join..harap jd lah eh

Gieyana said...

tpt mee udang best tue kan...bestnyer outing ngan kamera baru bersama2 yg tersayang..

moga mak akak cepat sembuh yer..

makdara terdiva said...

cantik betul gambar2 ni..:)

TokNabe said...

Biasanya tempat2 gitu best utk amik2 gambar.
Gmabar2 alam ni comey utk buat simpanan dan tatapan.

[-suziey-] said...

waa kaual sepetang kt mee udang tu ke..heeh..msti dh jemu akk nk mkn mee udang tu kan:p

amboih apekah perkara fantasi yg dibizikan tu..hiks:p

atty's said...

lawa2 gambar..
harap mak ..alona cepat sembuh seperti sediakala..

wantie said...

tajuk tu memang best. sepetang di kuala sepetang. ala akak naper tetiba nak hilang mood pulak. jgn ler macam tu..

Mawar_berduri said...

SALAM AKAK ...
wah best nya kuala sepetang ....
name je orang perak..tapi sy tak pernah lagi sampai ...hihi :)