Wednesday, May 12, 2010

Apa saja lah!!!

BAB 1

Foto2 kat bawah ni diambil masa SSL Hotel, Kamunting mengadakan Bridal Fair yg telah berlangsung pd bulan lepas.
Sj ler kitorang gi utk cari pengalaman tgk dunia peragaan ni. Maklum ler..Taiping ni jarang ada mende2 cenggini secara terbuka kepada org ramai, hehe..

Utk show malam terakhir ni dorang nak tayang hasil gubahan bunga2an pengantin tu aje, hehe. Tp aku sebok dok amek gambo model tu aje yg banyaknya, hahaha..
Tgk body dorang...adeii...byk beza ngan aku, hoho.

Abg malam tu dpt ler lucky draw..tp jgn ditanya ler hadiah apa. Wat gelak dek org aje..

Yg ni kitorang gi situ hari sebelumnya.
Sj tgk2...tanya2 ada program apa lagi kat situ, hehe..

Start dari gambo akiss kat atas tu sampai ler gambar paling last utk n3 ni guna kamera hp aje. Tu yg nampak tak sedap mata memandang tu, haha..

Abg ngan member fotografer nya..Penang mari!!!

BAB 2

Ahad ri tu...sempat ler kitorang bawak mak ngan ayah gi melawat along kat hostel..sbb along takleh pulang bermalam dan tak leh outing. Katanya arahan Jabatan Kesihatan di atas sebab2 ada pelajar yg mempunyai simptom2 H1N1..Tp dh semakin berkurangan ler jumlah pelajar2nya yg disyaki tu.

Anak2 aku ni cenggini ler. Mmg jenis mcm mana dh baca pun..mesti sebok nak dok sebelah tompang baca jugak, adeii!!

Kitorang dok lepak kat pondok aje ler. Dh tak leh bwk along kuar gi bandar. Berkelah kat situ aje ler sambil berborak.
Ayah kata...along dh tinggi mcm atuk. Maknanya atuk pun leh ler masuk MRSM, hehe.
Apa pulak??? Atuk mmg dh masuk MRSM pun...masuk MELAWAT!!! hehe..
(Atuk mmg selalu ngusik cucu2nya ni, hoho)

Along citer...malam sebelum tu cikgu bawak dia gi hospital sbb tangan dia bengkak terkena sengat tebuan sesat masuk dorm dia. Tak tahan dh..
Kat hospital Baling tu..dia kena cucuk antibiotik ler kot, hehe..

Td dia kol...kata dh ok. Alhamdulillah ler.

9 comments:

Suhana Shahril said...

Hoho..sakit oo kena ketik tebuan..paling dasyat bila dekat2 nak baik..gatai yg amat..

el said...

kat umah el ni pun ada sarang tebuan sllu sgt msok bilik air ngan umah..kalo bertembung ngan el..mau el menjerit x igtttt hehehehe

Gieyana said...

cantik gmbr yg korang amik tue..cun!

[-suziey-] said...

waa ade fesyen show kt tepeng ek..hehe..mmg jarang dgr..:p ape hadiahnya kak? hadiah murah ek:p

hehe best atuk nya buat lawak tuk cucu nya yek:p

J@J@ / Bini The Rock said...

keh keh kehhh...

atok ngan cucu nya sama je melawak erk!

Eh! kak..
ingatkan gambar yg atas tu nak 'tembak' model2 bergaya..
rerupa nak tunjuk gambar bunga yea..

adushhh!!
salah jangkaan le pulok saya nih!
hehehheheh

MaizaC'Joe said...

salam akak

lama maiza tak singgah sini.. cantik picca2 tue.. nanti kalau hari bersejarah maiza nak kahwin ka.. hehe.. bleh la snapkan ya.. cantik2.. hehe.. gurau ja.. moga akak ceria.. sihat selalu..

Kamsiah said...

jamu mata la yea...model2 yg seksi tu hehe...

makdara terdiva said...

law nikah sok pakai baju yg model tu pakai..mau pengsan tok kadi..hahaha

wantie said...

wah.. sonotnyer dapat tengok fesyen show. tak pernah lagi la merasa tengok secara langsung. Asyik tengok kat TV jer..