Tuesday, September 9, 2008

Ya Salam..

Selamat datang ke blog baru..lot baru.

Alhamdulillah, dah ada blog baru yang diharapkan ramai kengkawan aku leh masuk sini. Tak terhad dah macam yang dulu. Aku skang leh promosi blog ni kat BentongGang sekali. Diorang ada frenster, ada facebook..
Sori lah kepada kengkawan yang ada facebook (FB). Aku suka p lawat FB korang tapi nak create sendiri punya tu leceh laa sket, hehe. Harap korang2 suka laa mengunjungi aku kat sini.
Kat sini pun kalau korang nak tengok gambar2 terkini dari aku...leh p Gebang FP iaitu Gebang Fotopages. Leh laa bagi komen sekali kat situ, huhu.
Kat sini korang leh laa nak borak2 ngan aku. Nak bagi ulasan ke..nak chatting kat chat box ke.
Aku harapkan sebuah kedamaian kat sini.

Selamattttt....

1 comment: