Thursday, September 2, 2010

Kad Ucapan Aidilfitri 1431H

Sudi2kanlah amek kad raya Cintamaniszlite ni, ye..
Pastu, lekat kat dinding blog kawan2 tau, hehe..

Kepada yg sudi nak bg kad raya kat aku...sila ler jgn segan2 nak bg, ye. InsyaAllah...aku akan lekat kat dinding Cintamaniszlite ni bg meriah nak raya, hoho.
Tahun lepas..bkn main meriah kat blog aku ni ngan kad raya dari kawan2 blogger dan member Fotopages. Tahun ni, takde ke yg nak bg?? hehe..

Kad raya yg betul2 punya tu...aku ada ler beli jugak sepeket 10kpg RM9.90 kat TESCO.
Stem 50posen pun aku ada beli 10 keping.
Tp, tak tau ler kenapa tahun ni mood aku nak menulis kad tu semacam jer, ngeh2..
Aku sempat hantar utk mak/ayah aku dan kat Zahidah di Selayang aje, huhu.

Diam tak diam...bising tak bising..InsyaAllah, lagi seminggu je 1 Syawal 1431H bakal menjengah kita.
Ramai yg dh shopping & tak abes2 shopping selagi tak raya (mcm aku)..hoho.
Aku cuma tak beli tudung, abg pulak tak beli t-shirt lagi....akiss lak tak beli kasut raya lagi, erm..

Hari ni dh siap Biskut Konflakes. Esok nak buat lagi satu jenis biskut pulak...aduhai, selagi ler tak raya!!!

6 comments:

ikiqzana said...

wah sis cantik kad ucapan tu.. mekasih yer.

selamat hari raya jugak dari zana sekeluarga.. "maaf zahir & batin"

J@J@ / Bini The Rock said...

Selamat Hari Raya utk akak sekeluarga maaf Zahir batin andai ada kata2 yg mengguris samada di blog atau di FB..

wahh! buat beskot sdri ye kak? mst sedap nih!

mamawana said...

Cantikkkk....terbaik wok....Selamat Hari Raya

Rinna said...

Selamat Hari Raya...Maaf Zahir & Batin.. Cantik kad raya..tuh..

Kamsiah said...

nak mai amik kad raya ni..kalau boleh bg la duit raya sekali heeh

makdara TERDIVA said...

selamat hari raya kak alona...
woah!! cantiknye kad raya....kad, tahun ni kaler ape plak??

dah siap biskut tu, pos kan ke tluk intan yerr..hehe