Friday, February 19, 2010

Kemaskini...

Hari Isnin yg lalu...Suziey ada sms aku mengatakan dia nak gi menembak kat lake garden pagi tu. Aku ni mmg terkinja-kinja rasa nak join gi menembak ngan dia. Tp...apakan daya...ada keje perlu dilaksanakan seberapa segera. Suziey tau ler keje tu keje apa...haha!!!

Letih betul wat keje yg tak disangka2 kena wat tu. CNY mmg cuti yg sangat sebok bg aku. Sampaikan nak curi masa jumpa ibu dan anak ni pun....tak berpeluang langsung, hmm..

Selasa ari tu...kitorang gi hantar along balik hostel. Ajak mak, abah ngan Yui gi sekali.
Sian gak kat along. Balik cuti CNY ari tu...kitorang tak bawak dia jenjalan kat mana2 pun. Maklum ler...Sabtu malam ngan siang Ahad tu kitorang berdua ada tugas yg perlu dilaksanakan.
Cuma sempat bawak gi Pizzahut aje ler...makan puas2 sempena besday Along (yg telah ditunda acara makan2nya) ngan besday abah dia baru2 ni.
Tp tak pe ler..dia pun paham. Lagipun...cuti sekolah bln Mac ni dh plan nak balik Bentong. Lama tak balik sana. Rindu ngan angin Bentong....haha..

Minggu ni Angah cuti penoh seminggu. Rileks sakan laa dia. Tp tadi aku soh dia tolong berus lantai bilik air kat umah tu, hehe.

Along kat hostel pulak...Rabu ari tu dia sebok nolong ibubapa & pelajar baru ngangkat barang2 ke dorm.

Akiss..Khamis dh kena gi sekolah. Best betul bila byk sekolah tak dibuka Khamis dan Jumaat ni. Aku hantar akiss...jalan clearrrrr aje. Hati pun tenangggg aje. Takde ler nak bengang ngan asap bas ke...apa ke..hehe..


psst: foto2 n3 ni dari koleksi Disember 2009 ye..hehe..

N3 ni adalah utk kemaskini blog aje, ngee...

7 comments:

zura@iwan said...

xtvt akak penuh yer masa CNY...idak bleh menembak2 ngan suziey kan...hehe

POSH76 said...

yg penting update sis...jgn kasi ada spiderman yer hehe...

pandai dah anak dara sis berposing...santeklah

dasat la ni main tembak2 lak hehe

Rinna said...

Wahh cuti CNY.. bz yer.. wat pe tuh sampai bz sgt.. hehehe :)

Cantik gambar anak dara tuh.. :)

Gieyana said...

dasat tue..penuh ngan xtvt yer...salah satu dr nya....tutttt...sy pon x taw!hahaha

ibu emy efy eqy said...

bestnya ALoNa... tembak jangan tak tembak!

yang penting, ia adalah aktiviti yang berfaedah...

makdara terdiva said...

akis mmg ade talent jd model cilik..:)

wantie said...

terkadang kita rasa kita rasa sangat sibuk untuk buat itu ini. tapi bila semuanya dah selesai, kita akan rasa tersangat la lega dan berbaloi sebab masa terluang kita diisi dengan sepenuhnya...