Thursday, February 11, 2010

Ntah ler!!

Esok along balik umah. Kitorang tak gi amek dia pun. Along naik bas sewa khas aje. RM26 dari maktab ke stesen bas Kamunting. Dorang tak ikut Kulim...dorang ikut Grik. Semoga perjalanan mereka semua selamat. Amin.
Tp dorang cuti sampai Selasa aje. Pasal...hari Rabu minggu dpn dh hari pendaftaran 1st intake 2010 dh. Thn ni...turn along pulak ler nak kena ringankan tangan membantu ibubapa pelajar baru utk bawak barang2 dorang ke dorm aspura, hehe..

Sabtu ngan Ahad ni...walaupun org bercuti tp kitorang berdua ada tugas yg nak kena dilaksanakan. Harap2 semuanya berjalan ngan lancar. Kalo ada masa...nak gak aku curi2 gi tembak-menembak ngan Suziey...hehe..
Apa2 nanti akak kol ke mesej Suziey, ye..

Tp Sabtu pagi tu kitorang free lagi ler. Leh ler nak merendek gi dekat2 area Tepen tu, kan!! Pasal hari tu hari ulangtahun kelahiran suamiku tercayang...

Hmm...jemputan gi makan kenduri pun ada nanti ni. Sabtu ada...Ahad pun ada. Semuanya dkt2 ngan umah aje.

Byk citer aku nak citer sebenarnya ni. Tp bila dh ngadap pc ni..hilang dh ke mana gi citer2 tu, haha..

Tp sehari dua ni...baru aku mengerti malas tahap melampau utk ngadap blog, apdet blog...haha. Selalunya aku tgk kawan2 blogger aje yg cenggitu.

Malam tadi...abg gi meeting Kelab Gym Rakyat Kamunting. Abg thn lepas jadi ajk ler kat situ. Tp...ada ke utk sesi tahun ni.....aku yg takde kat meeting tu pun tak pasal2 kena lantik??..aduii. Tp abg tu...seronok je sebab aku ada skali, hmm. Balik dari meeting...sampai2 umah terus sengih2 masa bagitau kat aku tentang perkara ni, huh!!!
Tapi takpe ler...ajk ni bkn ada apa sgt pun...haha.

13 comments:

makdara terdiva said...

cantik gambo akis tu..

Suhana Shahril said...

gambar2 akak byk yer main kaler ijau..cantik & cools!

[-suziey-] said...

ok kak..ape2 roger n out..ekekek:P :) BZ BTL NO:P

POSH76 said...

ada kala mmg maless nak update tp camna pun kene update gak kalu tak kuar spiderman hehe

Rinna said...

Hmm..biasa laa..tuh kalau kemalasan melampau dah menyerang..tuh mmg laa malas nak apdet..walaupun ada citer.. heheh..

Wahh tak gi meeting pun leh di lantik jadi AJK..caya laa.. orite ler tuh ngisi masa lapang kan.. :)

wantie said...

hmm.. b'day mr. husband yer.. mesti celebrate ni..

jgn lupa tempek kat sini. nak tengok gak.

el said...

a'ah cantek gmbr along
sejuk jer tgk
a'ah lm kak x update blog hehehe

el said...

dpt klik air asia

ibu_umairah said...

.........suke la tengok gambar akak!!!!!makin cantik

░♥si lampu neon♥░ said...

along tu kat maktab mana kak?

nanangrusmana said...

happy birthday for your husband...semoga Allah berkahi hidupnya...aminn

Gieyana said...

cantik gambar tue..penangan lense br yer..hahaha

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情