Wednesday, February 3, 2010

Majlis Ulangtahun Kelahiran Ain & Aniss

30.01.2009
Sabtu
VST, Kg Expo..

Ain & Aniss ni adik beradik. Puteri kesayangan Ella & Anas.
Dorang ni mmg lahir dlm bulan yg sama...tapi tarikh haribulannya selang sehari aje. Tahun mesti laa lain2, kan?? ngee...

Ni ler Ain & Aniss.
Kalo nak tgk lebih byk gambar..kena ler gi blog abang [gebangakarkita].
Abg masukkan citer ni kat blog dia...malam tadi dh..
Aku ni aje yg terkadang ketinggalan sket, hehe.

Ni ler Aniss. Dh 3thn dia....hepi besday!!
Kakak dia pulak sambut besday yg ke 9.

Sebelum acara makan2...mesti ler kena aminkan doa selamat dan kemudian doa makan pulak, kan.

Ni ler antara hidangan malam tu.
Ella kata kecil-kecilan aje..tp perut aku sendat gak ler semuanya aku ngap, haha...

Tgk ler Angah tu makan kek..punya laa besar dia bukak mulut, haha..
Yg si bujang tu..Firdaus. Anak sedara gak. Tengah tunggu result SPM.....

Walaupun majlis tersebut serba ringkas...tetapi meriah.

:-Citer pendek aje...mood bercampur aduk...hehe..

10 comments:

atty's said...

comey besday girl nya

el said...

byk nyer foods..kasi aku laparrrrrrrrr

Cik Afzan said...

semacam je masuk blog nih.
owhh dah tukar template.
enjoy the food

POSH76 said...

happy birthday to birthday girl yer

apa keciknyer sis bess apa party tu mcm2 ada...hehe

Gieyana said...

comeyy besday girl..hepi besday yer...

TokNabe said...

Time tengah mereka budak2 ni memang seronok nak buat majlis hari jadi. Comey gitu nengok....

NICK IRFAN said...

hppy besday jgk kat ain dn anis! heheh comey la dorg dua ni..

[-suziey-] said...

jauh eh beza umur dorang..amboih kecil2lan pn penuh gk meja tgk:p

wirajiwa said...

alahaii cumilnyerrr...

wantie said...

mcm tu punya hidangan still simple jer. kalo majlis besau cam na ek...

Mesti sodap ye kak. T kat sini pun rasa nak ngap gak..