Tuesday, June 7, 2011

Baru..tapi bkn aku punya...

Al-kisah dua kenderaan baru ni tapi bukan aku punya, ye...heheh..

Mula2...Al-kisah motor baru mak ni dulu, kehkeh..

Motor kaler oren..motor mak yg baru. Jenis honda wave jgk.
Motor mak yg lama sket tu kaler merah tp dh transform jadi kaler biru lak bila masuk bengkel tahun lepas, hehe. Motor yg tu..ada kat Fadel skang. Dia guna kat KL gi ngajar.

Motor baru ni kaler oren..kaler pilihan Along si anak sulung aku tu.
Dah wan dia tanya...dia ckp ler kaler yg dia suka, hehe..
Ntah ler, dia minat kaler oren pulak, huhu.
Gambar motor ni diambil oleh along sendiri...kat dlm stor garaj depan umah mak ngan ayah aku tu, huhu. Kira bertuah ler along ngan angah..dpt tgk motor sendiri baru wan dorang.
Aku ni...uwaaa...first time jejak Bentong tp tak singgah langsung umah mak/ayah aku tu.
First time ni tau!! Jgn kan tak singgah...bumbung umah pun tak dpt tgk...uwaa...

Ni pulak, al-kisah lagi satu kenderaan yg baru tetapi yg ni didaftarkan di JPJ Perak..kehkeh..

Sape punya kete baru ni? hehe..takpe ler..biarlah misteri.
Tapi bkn aku punya jgk, ye..huhu..
Cukup ler berhutang ngan bank kerana si Alza tu aje.
Apa2pun..aku tumpang seronok tgk org lain bahagia..
Leh ler gi konvoi cuti2 Malaysia lagi, ye..hehe..

1 comment:

Bahulu Studio.com said...

gaya..mutu and keunggulan..gitu