Friday, April 3, 2015

Ke HatYai dengan keretapi - 9

21.03.2015
SABTU

Dah serahkan kunci bilik...kitorang bergambar dulu reramai kat ruang lobi hotel.
Dengan t-shirt sedondon...yeay!!!
Ni dari kamera cinonet RD990
Ni dari Sony NEX
Ni dari kamera hp yui...
Masa ni sebok dh drebar tuk2 tu ngintai nak tanya kitorang nak gi mana, huhu.
Kitorang teruskan aje sesi penggambaran, hahaha.
Kat situ mmg banyak tuk2...tok sah risau.

Selpie ngan henpon Yui, hahaha..
Dah puas hati baru aku gi deal ngan drebar tu..
Dah tentu dorang dh bersedia. Tau pulak dorang kitorang ni semalam guna khidmat Ameng..

Mintak tolong drebar tuk2 tu snap gambar. Ini laa yg terbaik pun dari dua pilihan yg lain, huhu..
Naik tuk2 ni...dh pesan jgk kat drebar tuk2 lagi satu...Railway Station.
Kang ada lak yg dibawak ke airport kang, kihkih..

Nota ALONA:-
~Dah bincang2 dah ni...lepas ni nak gi trip ramai2 ke mana pulak, hehe. InsyaAllah, ada rezeki...dapat laa dilaksanakan, kan.

1 comment:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis alona,
waaaaaaaaaaaaaa
boria meraaaaaaahh semua he3