Sunday, March 6, 2016

Hadiri majlis walimatulurus..

05.03.2016
SABTU

Ayah ngan mama sampai dari Kulim sebelum jam 11 pagi. Waktu tu aku tengah siap2 nak join ayah gi kenduri kawen anak sedara Abang Joe kat Bukit Gantang.

Kul 11.30 pagi dh gerak dh.
Kul 12 lebih sket dh sampai situ. Sampai2 tu biasalah...dijemput makan dulu, heheh. Tetamu mmg ramai dah laa. Kenduri di kampung ni mmg kul 11 lebih dh mula jamuan makan dah, :)  ..
Makan ngan mama....lauk kampung, terangkat!!!
Sembang2 jap..
Ayah pun sembang2 jugak...
Bergambar ngan kupu2 ku..
Dengan pengantin dalam kamarnya..
Mama dan kak timah..
With my makngah..
Pengantin sedang bersanding...
Ayah berborak tak abes lagi.
Selpie lagi ngan kupu2...
Lepak kat bawah pokok manggis ngan abang...
Sebelum kitorang beransur balik...kak timah nak bergambar dulu ngan pakteh dan makteh no2 nya ni. Makteh no 1 dah hampir 3 tahun pergi utk selamanya, Al-fatihah...
Sekian, citer utk entry ni..

Nota ALONA:-
~21 April 2016
......baru berpeluang nak apdet citer2 bergambar yg dh tersimpan lama ni. Mmg terlalu sebok sampaikan tak lalu nak hadap hobi ku yg ini, urm.
~Skang ni, keje masih ada tapi takde laa terlalu menekan sangat sampai rasa tertekan, heheh. Tak mengapalah...seperti yg aku apdet moment kat WeChat malam tadi...aku kena buat keje ini utk hobi aku yg satu lagi, heheh. Skang ni...selalunya gambar2 aktiviti aku akan terlebih dahulu diapdet di IG personal aku, ;) wink wink....
~Anak2 aku pun tanya bila ibu nak apdet cintamaniszlite, hehe..

2 comments:

ayu Ismail said...

lamanya alona tak menulis rindu tau..hehhe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)