Sunday, February 13, 2011

Abang 42

13 Feb 2011
Ahad

Hmm..spjg aku ngan abg kenal sampai laa dh hampir 16thn kawen ni..tak penah lg sambut hari valentine tu, ye.
Tp tiap2 tahun sehari sebelum valentine's...kitorang mesti sambut hari ulangtahun kelahiran abg..hehe..

Pd 13/2/2011 ni..usia abg dh pun menjangkau 42 tahun..Alhamdulillah.

Terima kasih pd mak yang telah melahirkan serta bersama abah yg telah membesarkan anaknya yg kini merupakan suamiku yg sgt baik, bertanggungjawab yg telah menjaga aku dan anak2 dgn penuh kasih syg & keikhlasan...

Ucapan manja aku utk suamiku yg ku sayang ni...ermm....aku ucapkan terus menerus kat rumah je ler..hehe.
Kalo taruk sini..ada pulak nanti yg 'nyamfah aku', huhu..

Gambar ni fresh lagi ni. Gambar yg telah diambil pd pagi 12hb (selepas jogging kat Bkt Larut) dan aku siarkan kat blog ni pd13hb. Kira fresh lagi ler cenggitu, kan..hehe..

Psst; gambo mural ni diambil di zoo taiping..tp bkn kat belah dalam..kat luar tu aje. Kalo lalu naik kete kat lake garden area zoo tu..mesti nampak punya, hehe.
Sebenarnya..sebalik pintu tu adalah tempat bahan2 buangan terkumpul dari zoo, hehe..
Kat sini ler lori sampah MPT kutip sampah2 zoo tu, kuikui..

Tp disebabkan lawo..baru pulak tu..(sebelum ni mural gambo katak)...kitorang pun amek ler gambo kat sini, kan..
Sesuai ler ngan arnab dan kaler merah hitam lambang KE tu (sbb SPUXs yg melukis mural ni dulu penah skolah KE).

7 comments:

ieda said...

eppy bday buat abang akak ..
semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa :)

salam maulidur rasul kak :)

ibu_umairah said...

happy besday buat abg akak....
*akak jengok2 la ke blog saya..heheheheh*

makdara TERdiva said...

hepi befday 2 hubby akak..semoga terus dirahmati Allah kehidupan akak, suami & keluarga :D

DeLLas said...

42? hehehe

wantie said...

Happy b'day untuk suami akak yer. Happy jer tengok akak ni. anak anak dah besar panjang but still romantik gitew..

Rinna said...

Epy Belated besday utk hubby alona.. Moga dipjgkan umur dan sihat sejahtera..yer.. :)

~~su manje~~~ said...

Salam..
ziarah di pagi ahad yang damai..
su singgah sambil promosikan blog baru su manje..

Maaf jika menganggu....jemput singgah kalau ada kelapangan..

Su Ucapkan jutaan terima kasih jika sudi singgah
Poem ~~SuManje~~

harap tuan umah tak marah su singgah tanpa di undang....maaf dari su sekali lagi......

~~SuManje~~~.....