Thursday, March 11, 2010

15 tahun hari ni...Alhamdulillah..

Di kala sebok2 keluar result SPM utk exam tahun lepas pd hari ni...aku ngan abang pulak menggamit kenangan manis 15 tahun yg lalu.

11.03.1995, Sabtu (sebelum waktu Maghrib) adalah hari pernikahan kami berdua. Imam yg menikahkan kitorang pun..Alhamdulillah, sihat lagi kat Bentong tu, ngee.

Alhamdulillah, cinta yg dipertemukan oleh keluarga ini semakin hari memekar...semakin hari semakin indah. Syukur kehadrat Ilahi diatas jodoh pertemuan kami. Semoga kekal aman bahagia dulu, kini dan selamanya. Amin

Tapi anniversary hari ni ikut kalendar masehi ler.
Kalo ikut tahun hijrah dlm kalendar islam...nikahnya 09 Syawal. Tahunnya pun aku ingat gak.

Haa...korang ingat tarikh pernikahan korang dlm haribulan kalendar Hijrah??
Jgn ingat yg tarikh kalendar omputih aje, ye..hehe..

Haha...over pulak aku edit kelicinan dan keserian kulit muka kitorang berdua tu, haha..
Tgk...bkn main melebar dh muka aku skang ni, hehe. Kalo 10 thn dulu...muka cenggitu masa aku mengandung aje. Skang ni...takyah tunggu mengandung...memang dh makin melebar dan membulat pulak muka aku ni, hahaha.
Yg muka abg tu pulak nape memanjang?? Salah angle ni, ngee..

Esok...anak sulung aku balik cuti seminggu. Ngan bas sewa khas maktab aje.
InsyaAllah, cuti kali ni nak balik Bentong. Dh lama aku tak balik Bentong. Last...aidilfitri ari tu. Selebihnya...mak ngan ayah yg sudi menjengok kitorang kat sini. Hmm...rindu kat mak ngan ayah. Semoga mereka berdua sihat2 dan dilindungi Allah selalu. Amin.

22 comments:

el said...

syok tgk kapel ni....romantika d amor gitu

makdara terdiva said...

hepi go lucky je akak dgn abg berdua ni yerr..
semoga kalian kekal bahagia hingga ke sorga..aminnnn

░♥si lampu neon♥░ said...

tahniah la kak. semoga kekal dan kekalllll ;) bahagia!

POSH76 said...

happy anniversarry and bahagia dunia & akhirat......mmg pasangan yg romantis gitu...hehe

atty's said...

semoga bahagia hingga ke akhir hayat ..amin

etuza said...

mengimbau kenangan lalu...bagus2..rasa kasih sayang terjalin abadi

cikbedahlaser said...

waaa

tu la..
td wak ckp...

aku tgh siap2 nk g akad nikah ni..
tp masa aku kawin dlu la...
(lbh kurang la ayt die..)

slmt ulangtahun kak alona n wak mustar...
smoga d beri keberkatan rezeki n umur serta kshtan..
moga kekal bahagia hga kahr hayat....

aminnn

sok dtg kl.. calling2 naaa
kok ade rezeki kite g makan2 naaa

Rinna said...

Selamat Ulangtahun Perkahwinan.. Moga terus kekal bahagia hingga ke akhir hayat..amin..

Very the romantika di amour laa uols berdua nie..hehehe.. sweet jerk.. :)

Gieyana said...

hepi anniversary yer kak...suh abg fadzil jg leklok..akak owg Bentong ka? dulu mmg dok keja kt area sn..heheh..:D

wantie said...

ha.. cam ni la dikatakan pasangan bahagia. mcm photoshoot plak akak ngan abang ni. hepi jer nampak..

keep it up. harap aka akan jadi sumber insprisaiku.. ( dalam mendidik anak-anak dan menjaga kebahagiaan rumah tangga)

MaizaC'Joe said...

happening ja tengok akak n abg.. moga kekal bahagia di dunia juga di akhirat.. insyaallah...

Diarihatiku1976 said...

happy anniversarry and bahagia dunia & akhirat......mmg pasangan yg romantis gitu...hehe

mamawana said...

salam caiyang....

Hepi anniversari... rasa nak nyanyi dan tujukan lagu kat cintamanisz...

Algalelageja....(main kejar2 keliling pokok ngeng... ngeng ngeng..

Kamsiah said...

hehe..takpe..org kata kalau isteri chubby,maknanya suami pandai jaga,bg makan cukup...

ibu emy efy eqy said...

happy anniversary ALoNa yang ke-15 tahun.
namun masih segar lagi kenangan lalu kan???

semoga ALoNa dan suami berbahagia di samping anak2 tersayang.

[-suziey-] said...

salam kakak..hehe..walaupn terlewat tp nk wish gk..happy anniversary kak..waaaa dh 15 thn...smga kekal abadi hingga uung nyawa:)

TokNabe said...

Tahniah dan semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.

Alimaz-Kembara Terasing said...

romentik lagi...main cuk cak kat tingkap...

J@J@ / Bini The Rock said...

perghhh.....

macam UDA dan DARA....

Slmt u/tahun kak ye..moga dimurahkan rezeki dan di beri rahmat seadanya..InsyaAllah!

etuza said...

salam selasih tangan dihulur.
Tahniah blog anda terpilih penerima award dari etuza.tahniah

sara said...

hepi anniversary kak..

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女