Tuesday, September 24, 2013

Selamat pengantin baru Su..

Su adalah kawan aku sejak zaman vokay lagi. Org Taman Datuk Harun ni, hehe..
14hb September hari tu...dia telah melangsungkan majlis pernikahan.
Mmg dia jemput tp tak dpt laa nak pi...sbb hari tu dh berjanji ngan anak2 nak bawak dorang mandi-manda ke BMLR waterpark memandangkan takde tarikh sesuai yg lain nk pi sebelum tiket tu tamat tempoh 31 Oktober nanti. Tambahan pulak..esoknya 15hb aku ngan abg kena keluar menjalankan tugas yg telah diamanahkan.

Majlis sambutan pulak diadakan di sebuah restoran berdekatan ngan umah Su.
Alhamdulillah, selamat sudah, ye Su.
Walaupun tak dpt menghadirkan diri...tengok gambar pun jadi laa.
Majlis potong kek.
Suap kek. ##Su, pengantin mana ada pakai jam. Ko ni...mmg pengantin brutal betul ler...huhu..
Su ngan Linda...jugak kawan2 sejak zaman vokay ni, huhu. Linda ni salah sorang stokis AS BEAUTY Semulus Sutera. Nak try produk as beauty leh ler klik kat link hijau atas ni, ye..
Tengok ler pengantin ni...leh lagi pi singgah pasar malam ke hape agaknya lepas2 majlis dia, huhu. Selamba betol!!
Gambar2 ni aku dpt dari Su dan ada dari Linda jugak. Saja aku simpan sini. Aku tumpang bahagia melihat kawan2 bahagia.

Kepada Su...selamat pengantin baru. Semoga kekal bahagia hingga ke syurga. Semoga ko jadi isteri yg mithali, ye. Semoga che wan dpt jaga ko dan anak2 dengan sebaik2nya. Amin.

Nota ALONA:-
~Entry khas utk Su. Walaupun dia tak tau tentang blog ni...tapi mungkin ada kawan2 vokay aku yg jd silent reader akan bgtau dia, kot...hihi..

16 comments:

attyfir said...

mmg brutal pengantin..singgah pasar cari petai

el said...

siap pi pasar ngan veil2 skali hehe x sempat kut nak tuko ea..nasib x pakai baju pengantin sekali..leh wat photosut kt situ kerlasss

❤Kamsiah❤ said...

haha..pengantin baru jgn le makan petai...hancusss mood cik abg nanti hehe..

Nad MamaZN said...

Saya kawen dulu pakai jam gak. Senang nk tgk dh brape lama dok atas pelamin hahahahah...!

Kiranya kak sue ni baya akak la ek? Awet muda, berseri2 dia

Hebat tu pakai veil p pasar malam :)))

Rinna said...

Suka tgk pengantin yang kawin pakai pakaian seragam.. :)

Zura@Iwan said...

tk slh sy..
masa kawin ritu pakai jam gk rasanya..haha..

tk sempt nk buka veil tu la kot..
trs siggh psr mlm..hehe..

Mar Mansor said...

he3..kelakar pengantin nih..

eira eixora said...

haha sempoinya pengantin. btw selamat pengantin baru juga

wantie said...

dia pakai jam sebab nak tengok time bila la panten lelaki nak sampai. hahaha... T dulu pun kena tegur gak sebab nak pakai jam time sanding. kikikik....

tahniah tuk kawan akak , su . Eh kawan sekolah? sama umur ngan kakak ke si su ni?

Kesuma Angsana said...

tahniah lah buat pengantin yer

si cantik matahari said...

suker jugak tgk pengntin yg mana pasangn suaminya tu pakai pakaian seragam.. dedulu pernah la berangn... kih kih kih..

::NureeN:: said...

tahniah....
sempoi last pic tue hehe

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

tifa anvar said...

Hihihi.. Mng btl2 poyo n brutal llah si pngtn ppmn nie. Slmt pangatin baru su n hubby. Smga bahagia brkekalan

Gieyana said...

Selamat pengantin baru utk kwn kak lona..sweet ja dia..:)

No'oi said...

Faz, Sama2 le kita doa untuk kebahagian dia..... <3.