Thursday, July 8, 2010

Nuffnang??

Hehe..
Tak sangka lak aku dh leh redeem duit iklan2 Nuff yg telah disiarkan kat blog aku ni. Ni ler utk pertama kalinya setelah bertahun aku jd sorang blogger picisan.

Takde ler byk mana pun sbb aku bkn ler blogger popular yg rajin simpan entry byk2 setiap hari utk pengunjung masuk menjengok. Tak kesah ler pengunjungnya dari kalangan rakan2 yg memang dh dlm list rakan follower atau pun yg search sesuatu dan TERmasuk pulak ke blog aku, hehe..

RM60.49..uii..tak banyak mana pun..tp duit jugak kan??
Leh laa belanja anak2 gi makan2, kan?? hoho..

Sebenarnya, sejak iklan nuff diletakkan di blog aku ni..aku tak penah terpikir pun nak kejar duit terkumpulnya.
Aku letak sekadar utk saja2...sambil2 org kata. Buat2 tak endah. Ada rezeki..ada laa.
Tp yg bagusnya bila ada sistem nuff ni..sekurang2nya kita leh tau org masuk blog kita sbb cari perkataan apa dan sebagainya..hehe.

Akaun Nuff aku ni sebenarnya abg yg register dan uruskan, hehe.
Dlm satu akaun nuff..bkn laa cintamaniszlite aje yg kutip duit iklan..hehe. Kongsi ngan dua lagi blog milik kitorang. Tp pendapatannya byk dari blog cintamaniszlite laa, hoho..

Hmm..hrp2 lepas2 ni ada laa rezeki lagi dari nuff ni, hehe.

Pd kawan2 yg sudi menjengah ataupun pada mereka2 yg tiba2 sampai kat Cintamaniszlite ni..terima kasih byk2 ye.

psst; bermakna...taruk iklan nuff kat blog kita takde laa ruginya pun, hehe..

5 comments:

@rE-LonG said...

Kak..samer la kt..da brape thn letak..baru nk capai rm50..xpe jnji ada..hihi

makdara TERDIVA said...

tahniah kak!..

saya punye pun baru ada dua ringgit limapuloh sen..haha..

tp takdelah harap sgt duit tu..

tp kalau org dah bagi..saya hambek.. :)

[-suziey-] said...

alhamdulillah..ade gk rezeki..ok la..sape nk bagi kan..

el said...

kak nak cashout ke..bestnye
tahniah..a'ah betul xdelah nak terkejo duit cam el ni..miahahah xdelah...kalo rajin buat kalo x bior jek miahaha pttlah byk sekali ada dua nama miahahaha

ikiqzana said...

wah.. sis bnyk ler jugak tu.. sama ler gan zana. tapi x redeem lg..