Thursday, December 2, 2010

Hari ini...Yui konvo

Tahniah utk Yui...(nama sebenar Nurul Asyiqeen Nadia) kerana hari ni utk konvo sesi petang..dia bakal naik pentas & menerima skroll Diploma Perakaunan di UiTM Shah Alam.
Hmm..aku tak dpt gi..sbb abg takleh nak cuti.
Abg takleh cuti sebabbb..kawan abg yg satu department tu dh apply terlebih awal utk bercuti pd tarikh yg sama (iaitu hari ni).
Opis abg tu..takleh dibiarkan kosong ketika hari bekerja. Mesti ada salah sorang.
Kalo nak gi cuti2 pun..mesti salah sorang kena ada kat Taiping utk stand-by kalo2 ada problem SCADA kat loji air tu.


Yui ni adalah anak sulung kepada kakak sulung suami ku. Dia dh kehilangan bapa ketika usianya masih kanak2 dlm lingkungan 4-5 tahun kerana meninggal dunia akibat kemalangan.

Alhamdulillah, kini...dia mampu membuatkan mama nya tersenyum bangga. Kalo abg Tajol masih ada..sudah tentu dia pun berbangga dgn kejayaan anaknya ni.

Sekarang..Yui sedang mengikuti pengajian utk sarjana muda pulak kat UiTM Seri Iskandar.
InsyaAllah, kalo pjg umur dimurahkan rezeki..konvo yg ni pulak nanti...kitorang leh gi, kot..hehe.

4 comments:

atty's said...

tahniah utk Yui

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

tahniah utk yui

wantie said...

tahniah utk yui.

ooo.. kiranya ni anak sedara akak ler.dah besar pun yer.

zura@iwan said...

tahniah utk yui....adik kita dh lps...study kt uitm shah alam gk..
br ni sorang lg masuk poli plak..hhee