Monday, September 29, 2014

Akan datang...

Masih belum berkesempatan nak simpan citer cuti2 ke Pulau Perhentian masa cuti sekolah baru2 ni.
Tengah pulun dok siapkan album pengantin. Pulun dok jawab wassap yg survey bertanyakan pakej2 kami utk majlis mereka akan datang.
Ada yg tak leh nak amek job tu sebab tarikh tu aku dh space utk reunion sekolah rendah aku yg bakal dibuat kat Bentong. Tp yg ni walaupun kitorang tak leh nak amek...sekurang2nya kitorang hepi bila tahu hasil kerja kitorang disukai sbb kali ni adik pengantin kitorang setahun yg lepas pulak nak kan khidmat kitorang sebagai OP majlis dorang [senyum]....
Ada yg dh lekat utk bulan November dan Disember ni. Alhamdulillah, rezeki anak2.
Ada yg dh tanya tapi dorang lak rasa lambat lagi nak booking sbb majlis pertengahan Januari 2015 dan Februari 2015 nanti. Mgkn nak survey pulak pakej OP yg lain, kan.
Ada yg dh booking mulut utk cuti sekolah bulan Mac tp tak tau lagi tarikh sebenar sbb tak dpt lagi kalendar cuti sekolah 2015, huhu. Macam2 lah jenis pelanggan ni nak kena layankan.

Ujung2 minggu yg free ni nak kena layan anak. Keluarga pun kena utamakan.
Janji kena tunaikan...

Jadinya, InsyaAllah...citer percutian sangat bajet dan gambar tak seberapa gi Pulau Perhentian ri tu akan disimpan jgk kat sini nanti. Dan aku harap ada masa utk simpan jgk citer gi Hadyai/Krabi yg tersangkut sekian lama tu, hahaha.
Permata hati ketika di Pulau Perhentian......air sedang surut.
Aktiviti blog walking pun dh lama tak aktif. Ikut jari laa nak klik tang blog sape yg ada kat side bar blog aku ni, huhu..

Nota ALONA:-
~Ia sebuah kehidupan....

4 comments:

ayu Ismail said...

akak suka nak baca bab cuti bajet ni....nanti story ya..plan thn depan nak ke pulau

tifa anvar said...

dh bnyk kali plan nak gi pulau perhentian ni tapi asyik cancel je.

Kesuma Angsana said...

mesti byk stok2 gambar yg cantik kat sana kan !

Rinna said...

Wahh bestnya gi pulau perhentian.. tak pernah lagi ke sana.. :)