Tuesday, September 2, 2014

Gambar kawen anak jiran..

Selamat pengantin baru utk Fatin...
Anak sulung kak ina dan abang Haniff...yg dulunya jiran sebelah umah kitorang yg baik, :)

Gambar2 di bawah ni ehsan dari Fiqah...anak kak ina yg no. 2.
Tima kasih Fiqah... :)
Sweet jer tengok pelamin dorang ni, kan...
Simple ala2 studio...
Pemilihan kaler baju pengantin pun sweet jer..

**Tahniah utk kak ina dan abg Hanif kerana menerima menantu sulung.

Nota ALONA:-
~Dari kejauhan, aku melihat lagi satu frasa kehidupan....Alhamdulillah.

4 comments:

Nad MamaZN said...

tahniah jugak :)

el said...

mmg suwit pelamin diorg
eh mcm nak naik pelamin lagi sekali lah haha

Siti Fatimah said...

Tahniah. Thanks kak datang jenguk blog. Kat office boleh je update blog. Tapi tak dan. Banyak tul.kerja

attyfir said...

sekarang fesyen pelamin mcm ni kan,