Saturday, September 13, 2014

Jom beli barangan bayi...

Hehe...bunyi macam nak ada baby sorang lagi, jer...kan.
Uishhh...takde laa. Ni ada sorang member aku ni baru beberapa minggu bukak kedai Baby Stop Center.
Saja laa tolong2 kawan promosi kedai dia kat blog ni. Kot ada yg gugel2 cari kedai baby, kan....

Gambar ni dh lama dia bagi tp baru skang ni berkesempatan nak simpan sini.
Kat dlm ni mcm biasa laa...jual kelengkapan dan keperluan bayi serta pakaiannya.
Sebelum ada signboard yg betul2 tu, hehe..
Dh siap pasang dh...hehe. Baru berkesempatan nak simpan sini.
Gambar2 di atas adalah antara barangan yg dijual di dalam kedai tersebut.

Kedainya kat mana??
Baby Stop Center
No 15, Jln Nelayan 19/A
Seksyen 19, Shah Alam

Kawan aku kata lokasinya senang jer nak cari terutama bagi warga Shah Alam dan berdekatan...iaitu terletak di belakang Hospital SALAM tu jer.

Jadinya...kalo korang warga Shah Alam ataupun ada termelalui jalan ke Hospital SALAM tu...leh ler singgah2 sini jengok2...leh beli barang2 baby yg korang perlu atau berkenan ye..

Nota ALONA:-
~Semoga sahabatku ini terus sukses...

1 comment:

Kesuma Angsana said...

hehehe kalau KA pergi pun nk cari presentlah kot bkn utk diri sendiri