Wednesday, March 23, 2011

Hidayah....di dewan bedah

Ya Allah Ya Tuhanku...semoga pembedahan tersebut berjalan dgn lancar dan sempurna. Kuranglah kesakitan yang dihadapinya dan semoga cepat sembuh. Amin..

Dayah hari ni melalui satu pembedahan di Hospital Temerloh. Sakit apa? hmm..ada masalah pada slip disk tulang belakangnya. Berkenaan dgn tulang belakang yg menyokong badan kita dan berkenaan slip disk yg menyokong tulang2 belakang tersebut agar tersusun elok di dlm badan kita. Ia juga berkenaan dgn saraf. Ntah laa..itu yg aku paham, hehe..
Dia ada menerangkan mengenai penyakit tu kat blog dia..

http://daiadellas.blogspot.com/2010/10/i-need-operation.html
http://daiadellas.blogspot.com/2010/11/pagi-weekend-dan-backpain-yang-takmau.html

Gambar ni aku amek dari fesbuk Fadel. Aku dh mintak izin, ok..hehe..

Gambar di atas telah dirakamkan oleh Fadel pd hari semalam. Hari Isnin hari tu Dayah dh kena dok kat wad.
Sbg kaklong..aku doakan kesejahteraan Hidayah dan Fadel juga. Semoga kalian dimurahkan rezeki. Amin..


11 comments:

makdara TERdiva said...

slip disc ni takleh diamik ringan..ade jugak kawan2 saya yg alami mcmni..walaupun dah makan ubat..masih kena buat operation..

semoga dipermudahkan pembedahan tu..

cikbedahlaser said...

smoga dpermudahkan.. n kembali sihat...

[-suziey-] said...

oooo slip disc tu bhaya jgk kan..kesian daiah..baca tajuk ingtkan operation utk bersalin..

atty's said...

semoga semuanya selamat .amin .

Rinna said...

Moga pembedahan ini dpt berjalan dengan lancar..dah cepat sembuh..

Rai said...

sorang member saya baru jalani pembedahan slip disk.alhamdulillah sihat dah. jangan risau. insya allah semua akan berjalan lancar.

note ; lepas pembedahan elok amalkan vitamin c untuk elak jangkitan pada tempat luka, omega 3 untuk elak bengkak, selain dari tu protein powder pun bagus supaya tisu yang dibedah cepat sembuh. B complex dan calcium pulak baik utk baiki saraf.

Dia.Honey said...

semoga selamat dan cepat sembuh..AMin

Alimaz-Kembara Terasing said...

semoga allah permudahkan urusan ... amin...

myaishahhafiz said...

saya doakan semoga semuanya selamat. aminnnnnn

DeLLas said...

tq tq..amin. smuanya dh slmt..

wantie said...

banyak juga yang kena slip disc ni. Dah selesai pembedahan yer. Alhamdulillah. semoga cepat sembuh ya.