Thursday, March 24, 2011

Pagi-pagi ke KLIA

Wahh...baca tajuk dh macam baca pantun baris pertama jer..hhe

Pagi2 ke KLIA,
Singgah sebentar di Hentian Sebelah Nilai,
Wat pe gi KLIA??,
Ermm..Ada ler haiiii...(**hal**....hehe..boleh cenggitu??).

Awal pagi dh bangun. Mmg problem sket ler nak bangun tatkala jam cenggini..sbb rasanya baru je tido..dhhh kena bangun, hehe..
Kul 5.40 cenggitu dh mula bergerakkk. Naik satu kete jer..guna avanza sbb bonet (eh..bonet ke?? hehe..) sebab bonet avanza leh muat beg tarik saiz besar dan beg kecik mak.
Kalo alza....mmm, konfem tak boleh. Aku dh citer dh kat sini dulu, kan..ngee..
Jadi, leh ler berhimpit2 dok dlm avanza tu nk menuju ke KLIA, senang naik satu kete aje...hehe..

Singgah kat Hentian Sebelah Nilai.

Jam 7 lebih dh sampai KLIA.

Hmm..turun dari kenderaan..ayah membaca doa selamat terlebih dahulu. Kami semua mengaminkannya.

Maka..riang ria ler kitorang masuk ke dalam..

Menunggu jam 7.30 pg. Dah nampak beberapa kelibat insan2 yg turut mempunyai tujuan seperti mak....sama ada dari kumpulan/agensi yg sama ataupun dari agensi yg lain.

Sementara menunggu tu..abang tak lepaskan peluang bawa kamera dia cari shot. Akiss sorang je yg ikut.

Along ngan angah dok kat sini. Mcm takde tempat menarik yg lain dorang nak search kat dlm Malaysia ni..huh!!

**Sambung lagi.....

9 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

pegi kemana le kome nih??

ni yg tak sabo nak baca n3 berikutnya nih! hehe!

MRS. K said...

umrah ek?

ieda said...

waaa kak .. nak ke mana nie .. apa2 selamat pergi dan balik yer kak .. ramai2 tuu sure seronok :)

jgn lupa ole2 Fm utk saya tau ekekekke :))

POSH76 said...

bessnyer nak gi mana ni....

[-suziey-] said...

waaa bestnye..nk g umrah ye? haih teringt lagi detik2 nk berangkat ke tanah suci..indahnyaaa

atty's said...

hantar mak alona g umrah ye.

Dia.Honey said...

bestnyerrrr naik kapal torobang!

makdara TERdiva said...

pergi umrah yer kak??

dulu pestime pegi KLIA mase thn 99 kalo tak silap lah! jakun jap! haha!

wantie said...

selalunya bangun awal pagi ni, time bersahur jer.

Kalau nak gi jenjalan bangun awal memang liat ler.