Friday, March 25, 2011

Mak tunai umrah

Masih di pagi Selasa 15hb Mac 2011

Hmm..mmg betul...kitorang seisi keluarga gi KLIA sbb nak hantar mak naik kapey terobang gi menunaikan umrah. Tp mak gi sorang je..sbb ayah dh penah sekali menunaikan umrah bbrp tahun lepas. Kali ni mak pulak dengan izin ayah.

InsyaAllah...jika dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, kesihatan yg baik..mak ngan ayah rancang nak menunaikan ibadah Haji bersama2 nanti.

Mak aku gi ngan kumpulan dari Andalusia Travel & Tours.

Dayah tgh tekun menulis nama mak besar2 kat beg..(hehe)..utk menyenangkan mak nanti.

Ni selepas mak dh serahkan beg besarnya kat staff agensi. Tinggal beg kecik ni aje laa utk dibawa masuk sekali dlm kabin.

Akiss tekun menolak troli..padahal bkn ada barang lain dh..huhu...tinggal beg kecik beroda tu aje. Baik tarik terus beg tu, Akissss ooi!!

Masa kat sini...ntah brp kali aku gi tandas. Aduii..sejuk ler. Rasa nak buang air kecikkkk je..huhu..

Along tgk jadual penerbangan..hehe..
Penerbangan mak kul 10.35 pagi. Dari KLIA - Bahrain.
Dok kat sana 4 jam baru flight ke Jeddah pulak.

Bergambar beramai2 terlebih dulu sebelum staf dari Andalusia datang kat area situ utk bagi taklimat. (psst; tgk ler gaya angah tu, haha..)

Mak sempat berurut kat kusi ni..hehe..

Abang pun sekali...

Yang pakai tudung tu...kawan baru mak. Dia pun antara yg gi umrah single dlm grup ni.

Hmm..apa laa lagi tu?? hehe...

**sambung...

4 comments:

Rinna said...

Owwh maknyaa gi umrah sorang2 yer.. berani gak yer.. Moga selamat menunaikan umrah dan dapat umrah yang mambrur..

wantie said...

Alhamdulillah.. sampai jugak mak akak ke sana yer..

Semoga selamat pergi dan selamat pulang yer..

[-suziey-] said...

haih..bestnye..masih terasa best perasaan tu..hehe..ooo mak akk transit bahrain..best gk tu..sy transit dubai..

makdara TERdiva said...

semoga selamat pergi & selamat balik :D