Tuesday, March 1, 2011

Menanti Senja di Titi Asmara..

Hehe..tajuk entry ni bkn main..
Hmm..hari Sabtu baru2 ni ler..abg mengajak aku gi 'tembak' sunset. Kat Titi Asmara.
Titi Asmara tu nama tempat, ye..hehe..
Dulu..ekceli, ada titi..tp titi tu dh digantikan dgn jambatan yg diturap tar. Senang utk laluan kenderaan ringan ke perkampungan sebelah dlm tuuuu.

Masa keluar dari rumah...sehingga dh memakir kereta kat situ..cuaca sgt cantek utk menembak..
Tp..elok2 kuar je dari kete..ujan renyai2 mula menitis..
Kemudian, seelok2nya kitorang jalan kaki dan masuk ke pondok atas air tu..ujan turun punya laa lebattt!!

Tp ujan lebat tu tak lama..ada ler dlm 15-20 minit.

Sekawan burung telah ditembak..pow..pow!! hehe..

Org memancing...akiss lak mengocakkan air, erm..

Hehe..mgkn di antara gambar ni leh dijadikan background utk kad raya maya..ngee..

Nota; ntah naper..mood aku nak apdet blog telah belayar sampai ke laut china selatan..huhu..

6 comments:

Dia.Honey said...

kat mana ni kak??

atty's said...

memang cantik sangat ..nice shoot.

ieda said...

cantiknya permandangan nie kak :)

deeja said...

cantik2 gambor,boleh tunjuk ajar nak hasil gambor cam too

J@J@ / Bini The Rock said...

gambar Akiss tu orait gak jd Kad Raya Maya....

makdara TERdiva said...

sume gamba cantik! i likeeee :D