Sunday, September 25, 2011

Pizza Domino's di Taiping..

Tambah ler lagi satu tempat makan2 berfrancais kat Taiping ni. Takde ler orang kat Taiping ni bersesak2 gi makan kat pizza hut tu aje. Service makan atau beli tapau kat Pizza Hut mmg ok cuma service utk penghantaran ntah apa2 ler...bkn budak2 tak cekap ke hapa...cuma penghantaran tu lokasinya tak leh sampai ke area umah kitorang. Kalau area Kamunting ni..dorang leh hantar sampai Taman Saujana aje. Kg. Expo bkn jaoh sgt pun..dekat je ngan stesen bas Kamunting Raya, dekat ngan Econsave, bla..bla..bla..

Harap2 dengan adanya pesaing hebat ni...leh ler Pizza Hut menambahkan lagi keluasan lokasi utk service penghantaran oder guna tipon ni, huhu.

Ada penggemar Pizza Hut..dorang kata..pizza hut lagi sedap tapi ramai jgk yang kata Domino's ni lagi sedap. Aku mmg tak penah ler lagi merasa Domino's ni. Tak berkesempatan lagi nk singgah pekena pizza jenama ni wlpn turun KL atau ke Penang. Kat Ipoh lak aku jarang gi sana. Tak tau pun Domino's kat Ipoh dok tang mana, huhu.

Domino's ni bakal dibuka kat bangunan baru seberang jalan TESCO Taiping. Kiranya kawasan strategik laa. Sedangkan Pizza Hut dok kat area Jalan Kota tu pun sentiasa penoh...inikan pulak kat kawasan sentral cenggini, kan..hehe..

Kalo ada mende baru..mesti orang berpusu2 kan?? Maklum laa..mende lama inikan dihurung..inikan pulak mende baru!!! ngee..Tak tau ler bila nk bukak ni. Mgkn 2-3 hari lagi kot..
Tapi, kitorang ni tunggu Along balik jgk ler baru leh nak menerai pizza Domino's ni, hehe..

T.A.M.A.T

2 comments:

makdara TERdiva said...

piza domino ni mcm nipis ckit berbanding Piza hut..tp sy lebih suka piza hut..laaaagi suka kalau org yg belanja..hehe

J@J@ / Bini The Rock said...

ye!!
saya pun x kisah memana Pizza..janji HALAL dan org yg belanja! itu sangat2 saya suker..

ngeh ngeh ngeh!!