Tuesday, May 26, 2009

Aktiviti anak muda..

Pagi Ahad ari tu seperti biasa aku ngan abang pi gym rakyat. Kat mana lagi kalo tak kat Kompleks Rakan Muda Kamunting, hehe..

Kebetulan pulak pg tu ada pertandingan wall climbing, basikal BMX dan inline skating bersebelahan aje ngan bangunan gym, hehe..
Aku pun apa lagi..lepas dh exercise kat gym..takkan nk lepaskan peluang tak tgk pulak, kn. Sempat gak laa snap2 gambar, hehe. Ngan kamera hp aje. Yg lain kat situ..siap kamera moncong panjang tu, kamera DSLR..hehe.

Seronok gak ek sesekali tengok acara 'orang muda' cam gini.
Tapi aku tengok sorang budak pempuan yg masuk acara wall climbing kategori women expert tu..tangan dia..mak aii..segala mak bapak urat timbul woo!
Nampak betul acara tu memerlukan kekuatan tangan, ish! Org kata tangan yg punya urat timbul ni org kuat kerja. Urat tangan aku tak timbul..maknanya aku tak kuat kerja??? Ohh..tidak..aku ni antara surirumah terkuat dlm dunia tau, ekekekek..

Hmm..kesemua acara ni utk peluang wakil negara tau. Wakil negara utk sukan extreme kat luar negara.



Hmm..aku nk citer byk pasal sukan budak2 muda ni pun aku tak reti. Yelah, aku bukannya tau istilah2 yg ada dlm sukan tersebut. Kang aku citer salah kang..buat gelak dek diorang aje..hehe..

Sapa yg malu? mereka dan keluarga mereka jugak, ekekekek..

5 comments:

Nebuchadneeza said...

nak tanya sikit...macam mana nak edit gambar2 macam tuh ya?

~Hamparan Hatiku~ said...

wahhh,extreme gler perlakuan dieorg tue,mueheheheh...gayat sy tgk

Luth Textile said...

kat belah mana ek kak kat kemunting?

salam ziarah dan perkenalan dr luth textile, penang..

atty's said...

suka ar suka extreme cenggini..cuma bdn nie dah gumuk..takleh nak extreme2

LamaQue said...

nice shot la akak...gambar2 ni akak yang shoot sendiri ker?