Saturday, January 31, 2015

Memang berkesan..

Sape2 yang ada blackhead...whitehead...elok ler beli produk ni. Aku pun tak tau nak panggil apa nama produk ni. Tapi ia mmg best.

Aku beli ni pun sebab tengok yg dorang iklan kat satu grup iklan Taiping ni, hehe.
Tengok terus tertarik nak cuba. Tak tahan ler asek nak picit jer tang hidung ni. Along pun ada banyak blackhead kat hidung dia. Apa salahnya aku beli dan cuba pulak.

Beli online...
Kecik aje botolnya..
Walaupun botolnya kecik comel aje tapi kandungan gel nya kita leh guna banyak kali. Sebab sekali penggunaan bukan guna banyak mana pun.
Ni kertas yg disertakan sekali ngan produk tadi..
Kalo dah abes kertas ni...leh aje nak guna kertas A4 yg dah dipotong2 kecil macam ni jgk. Aku rasa guna kertas A4 lebih kuat kot sbb kertasnya lebih tebal. Kalo kertas yg disertakan sekali ni lembut sangat. Letak aje gel kat kertas...kena cepat2 tampal kat hidung atau kawasan2 yg diperlukan.

Ok..sambung citer.
Dapat2 jer barang ni waktu siang poslaju hantar...malam tu aku pun pakai. Aku pakaikan jugak kat abang dan along, hehe. Dalam setengah jam dah kering tu...kitorang pun cabut kertas tu perlahan2. Tu dia...puas hati betul ngan hasilnya, hahahaha. Sebelum2 ni...guna masker pun tak dapat hasil mcm ni, tau!!!
Mencacak2 dia keluar bila tarik kertas ni tadi..
Rasa lega aihh hidung ni. Lubang2 pori kat hidung tu leh bernafas dgn baik, hehe..
Nanti nak buat kat area atas dagu pulak. Kat situ ada whitehead, hmm..

Korang..apa lagi, kalo ada masalah macam aku...leh beli mende ni dan gunakan. Tak perlu teruk2 dan sakit nak picit2 hidung tu semata2 nak buang blackhead tu.. Memang rekemen!!!

**Ni katanya produk vietnam..diperbuat dari bahan2 herba semulajadi. Katanya... :)

Nota ALONA:-
~Alhamdulillah...

2 comments:

CikSiti said...

salam..ha saya pun ada whitehead atas dagu tu hermm samalah kita he he

ayu Ismail said...

alona...bg akak link fb dia nak try beli anak bujang akak pun ada blackhead