Thursday, June 4, 2015

Tengok wayang - 2

03.06.2015
RABU

Malam tu...gi tengok wayang lagi. Uii...Isnin hari tu baru gi tengok wayang, huhu.
Takpe laa...cuti kali ni takde gi makan angin mana2. Leh ler layan gi tengok wayang. Kali ni kitorang tengok citer Tomorow Land pulak. Yui yg ajak, hihi..
Yui gi sendiri...bawak mak ndek dia. Kitorang gi ngan kancil jer. Keluar lambat sket. Tayangannya kul 8.30 malam.
Macam biasa...amek gambar kat poster, lalalalala...
Citer ni ok jugak. Slow sket laa. Sape tak minat nak tau boleh tertido, kihkih. Tapi kalo tengok betul2 sampai abes...korang akan dapat pengajarannya jugak. Filem terbitan Disney ni dorang buat bukan suka2 untuk keuntungan saja. Mesti idea jalan ceritanya nak sampaikan sesuatu untuk para penontonnya.. Kalo ternampak silap sket2 tu...biasalah, manusia takkan terlepas dari buat silap, hehe. Tapi bila dh buat silap tu...mengaku lah kesilapan tu. Senang, kan. "Jangan lah nak menegakkan benang yg basah", kata perumpamaan orang dulu2.

Nota ALONA:-
~Alhamdulillah...

1 comment:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
anak dah besor2 best buat kawan nengok wayang kan3
macam iols dengan my sis n my mak dolu laaaaa
ni iols tak sabor nunggu my boboboy busat nak nengok wayang sesama he3