Monday, June 1, 2015

Keje...keje..

01.06.2015
SABTU

Mula sebok ngan tugasan luar...maklum laa cuti sekolah.
Kitorang cuma amek job utk minggu permulaan dan minggu ke-2 cuti sekolah jer. Minggu last cuti tu memang tak amek laa. Nak bagi abang pun dapat berhujung minggu ngan anak2. Hari Ahad mmg tak boleh langsung laa. Nak hantar akiss balik asrama. Nak gi beli barang2 persediaan utk angah lagi. Termasuk baju raya angah dan akiss. Along takpe...sepanjang bulan Ramadhan nanti InsyaAllah dia ada kat umah. Dah mula cuti sem selama 3 bulan sejak abes exam 29 Mei tempohari.
Pemandangan baru di Taiping...hehe.
Selfie lah bila boring2 menunggu tu. Nak berinternet sangat pun...jap ada jap takde line nya..
Nota ALONA:-
~Alhamdulillah, rezeki :)

2 comments:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
ni kan jalan kem tentera tu ek????

ALoNa CintamaniszLite said...

haah, betul tu sha....