Tuesday, November 18, 2014

Pertama kali ZALORA

Wah...ber'zalora aku ye, hihi.
Itu pun sebab dpt baucar RM50 tu (pembelian tanpa syarat). Kena ler aku daftarkan diri kat zalora utk sukses pembelian dan penukaran baucar ni, kan..huhu..
Tak sangka tul...aku online pilih2 beli kasut kat sini hari Ahad malam Isnin.........hari Selasa van Gdex dh mai hantar depan umah, ish..ish.. Pantas betul.
Sampai gini laa..plastik membaluti kotak kasut..
Ni laa kasutnya, hehe...
Hehe...pertama kali pengalaman beli kat Zalora.
Alhamdulillah, pengalaman yg baik.

Nota ALONA:-
~Dapat kasut, hihi...

2 comments:

el said...

fuhyoooooo
tu yg word yg kuar dr mulut el bila tgk kasut akk tu
perghhh akk nak pi mn pakai wedges ni hehehe
el ni asik tgk je lah dlm zalora tu...mcm2 nak itu nak ini..tp smpai sudah x beli..ntahlah x dtg seru beli belah lagi kut..even murah leh dpt 20 pun mcm mahallllllllll huhu

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak,
haah kan el
memang fuhyoooooo wooooooooooooooooo
kasut nyer hai he3