Monday, November 3, 2014

Semoga berjaya, anak2 ibu..

03.11.2014
ISNIN

Pagi ni...angah dan akiss mula menghadapi peperiksaan masing2.
Akiss ngan peperiksaan semester 2, angah ngan SPM nya.
Akiss exam sampai 14hb aje...pastu aku dh leh pi amek dia bawak balik cuti ujung tahun persekolahan 2014. Result exam akiss akan dipos pada bulan Disember oleh pihak maktab sekali ngan surat mengenai yuran pengajian utk tahun 2015 nanti.

Yg angah lak...ikut jadual..subjek yg dia amek adalah pada 25hb. Lepas2 tu...dia pun abes ler pengajian sebagai pelajar mrsm dh.

Along, angah & akiss berusaha dan bersungguh2 lah di atas tanggungjawab sebagai seorang pelajar dan buat yg terbaik. Ibu dan abah sekadar boleh memberi sokongan, dorongan, pesanan dan mendoakan yg terbaik sentiasa mengiringi kalian bertiga.

Ingat apa yg ibu dan abah selalu pesan.
Semoga berjaya.

Nota ALONA:-
~Insan terbaik adalah seorang anak yang baik..

3 comments:

Rinna said...

Moga maju jaya buat kedua2 nya..dlm peperiksaan

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam,
AMIN
gud luck :)

ayu Ismail said...

good luck utk angah and akiss...kejap je 2 bujang alona lepas spm ya