Wednesday, October 14, 2015

Kopok cisbol...

Makanan ni dah lama keluar di pasaran.
Tapi aku baru jer dapat beli dan merasa.
Sebelum2 ni bukan takde oder kat orang lain. Tapi tak penah nya memenuhi janji2nya. Katanya bila stok dh sampai nak bagitau...dan akan hantar oder kat aku. Sudahnya takde jugak.

Ni oder kat orang lain. Tapi gi amek kat kedai Frozen Food Kamunting.
Mahal jugak ler sepeket ni. Tak leh nak beli selalu mcm kopok lekor lain, huhu.
Sedap...tp ada cis ni tak leh makan banyak2 utk orang yg gemok mcm aku ni, kan...hihi...
Sedap jugak kopok cheese ball ni..
Tapi kopok ni takde cis pun sedap jugak rasanya. Byk isi ikan dari tepung..
Nanti nak beli kopok lekor biasa pulak...keluaran yg sama...The Gete, hehe.

Nota ALONA:-
~Semua nak mcm Indon...makanan boh cis, huhu..

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)