Sunday, November 15, 2009

Dengar lagu ni dulu ye..

Sementara aku tgh mengedit beberapa gambar xtvt hari Sabtu semalam...aku masukkan dulu klip video dari grup kanak2 popular kat Endon ni..
Bkn aku nak agung2kan sgt lagu ni tp lagu dorang sgt catchy dan senang diterima oleh halwa telinga aku terutama kanak2 ler. Abes ler akiss ngan sepupu dia si Dani Pocoyo tu asek dok nyanyi lagu neh aje dlm van nak gi kenduri semalam..hmm..



Download video clip The Lucky Laki Bukan Superman

Ni aku rasa tak lama lagi kat M'sia ni ada ler penerbit album nk publish grup kanak2 cenggini lak...hmm..
Ye ler..kumpulan Kristal pun dh tua2 dah. Kalo penyanyi kanak2 ni dh terlalu ramai dicungkil bakat dorang melalui Idola Kecil laa...Bintang Kecil laa..tp grup band masih blom ada pelapis Kristal lagi yg buat album, kan?? Jadi, akan lebih nampak best dan chumil kalo ada grup kanak2 main lead, bass, drum, kan??

8 comments:

Rinna said...

Alona.. bukan anak u jer yg suka.. anak den pun suka gak lagu nie.. kalau boleh hari2 dok nyanyi jerk lagu ni.. :)

Gieyana said...

Nureen pon suka gak lagu nie..hehehe

Cik Cookie said...

btl.lagu indon sgt mudah diterima.
bila kita puja lagu Indon industri music tempatan marah2.tapi hakikatnya lagu Indon mmg best.

ibu_umairah said...

....umairah melompat2 bila dengar lagu ini kat blog akak!!!!!saya pun dah download terus ke lappy......

wantie said...

bukan takat budak kecik. mak budak macam kita ni pun suka gak. kalau kat opih dok nyanyi nyanyi jer. kalau masuk HP/ lappy kat umah. Amirul asyik ulang ulang jerk..

Jefri said...
This comment has been removed by the author.
ikiqzana said...

x pernah lg dengar lg ni.. caya la ank2 indon pandai dorang main sume tu...

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網