Friday, October 12, 2012

Key chain Zoo Taiping??

Kat Taiping ni mmg susah nk jumpa key chain yg mmg khas dibuat untuknya. Bkn key chain aje...nk jumpa t-shirt pun susah, FM apatah lagi.
Kat luar perkarangan zoo pun takde terjual mende2 tu. Kat Muzium pun takde. Kot ada pun key chain jenis yg cetak sendiri, gunting dan taruk dlm bekas key-chain ready made tu. Tak best langsung.

Kalo ke Bukit Merah lake town pun....takde jgk key chain dan FM yg mmg dibuat khas tercetak nama resort dorang. Kot ada pun.....jenis standard...perkampungan melayu, gambar2 pantai...huhu.

Jd, Rabu ari tu ketika akiss ikut rombongan kelas dia berjalan kaki utk melawat zoo Taiping sebagai aktiviti khas...aku kirim ler dia beli key chain di bawah ni. Cuma kat kedai souvenier dalam zoo ada terjual. Tu pun mahal jgk ler harga dia. Eksklusif sgt ler kot, kan. FM takde. Tp t-shirt ada...
Antara key-chain yg ada....
Haa...nk yg mcm ni lah, kan. Baru nampak eksklusif sket. Sedangkan Deerland kat Lanchang, Pahang yg cuma kecik kawasannya tu pun ada buat khas FM, key chain dan t-shirt dorang terjual kat kedai souvenier kaunter tiket tu....ish..ish...malu jer zoo taiping yg lebih gah ni, huhu..

Nota ALONA:-
~Key chain ni....akiss yg suka kumpul, mmm...

8 comments:

Delimasari said...

mesti bnyk koleksi tu

ieda said...

aah x best kan kak kalau ada certain2 tempat tuu x der keychain dan Fm nie .. kita nak lah buat kenag2an kan ..
adehhh

tapi masa mak saya ke LAKE TOWN tuu kak , last month ngan kakak saya , dia ada je beli FM Lake Town .. tapi FM binatang yg ada tulis Lake Town lah ..

Nad @ MamaZN said...

kak, ada la kak FM zoo taiping
cantek2 plak tu
4 ketul rm10

kak, kalu jumpe FM taiping, saya nak 1 ek..! =p

wantie said...

baru perasan, that day pi zoo taiping pun T tak beli key chain. ha.. memang le susah le nak nampak kelibat key chain zoo taiping ni.

Sama la mcm Amirul. suka sangat key chain. smapai beg dia tu berkerincing bunyi key chin. kalau dia balik sekolah dari jauh dah kedenganran bunyi key chain tu.

SyaNa said...

kak, bleh la akak buat bisnes supply FM zoo taiping kak
masyukkkk
hehee

Zura@Iwan said...

betui la kak...zoo taiping x de FM...hmmm kalau keychai taiping ada x kak?

Kamsiah Yusoff said...

keychain susah nak pamerkan..tak macam FM hehe

atty's said...

boleh tahan gak keychain zoo taiping..cantik