Monday, January 10, 2011

2h1M di Cameron Highlands - Part 4

Lepas je dh bersarapan pagi, berkemas segala barang2, kitorang pun check-out dari apartment yg berkeadaan baik tp bergerobok buruk tu, kahh.....Manager yg kerek semalam tu dtg tepat pd waktu utk check kot2 kitorang ni ada amek gas dia ke...dekoder astro dia ke curik bawak balik..kahhhkahkah.....

Tempat pertama yg ditujui..adalah sebuah taman yg berjam besar. Sgt berhampiran ngan apartment yg kitorang sewa tu, hehe.
Sebuah taman yg sentiasa mengucapkan Selamat Datang ke Tanah Rata, hehe..padahal hari tu kitorang nak balik dh pun, kahh..
Dorang dh jaga elok taman ni. Nampak cantik je..tu yg geram ni gi bergambar kat sini, hehe.
Tambah pulak..taman ni dulu ada ler meninggalkan secebis kenangan manis kat kitorang semua...kenangan 17thn yg lalu, huhu..lama dah tuuu!!!

Mula2 tgk ler aksi Fadel berlari ala2 dlm video klip, hehe..
Amboi..mula2 dh letak gambo dia. Ini bkn blog adikpekan, ye..hehe..

Ni ler permata hati kitorang..dh besar2 panjang dh semuanya, huhu.

Bergambar kenangan beramai2 kat sini..
Mula2 abg yg snap.
Bkn tak bwk tripod tp maleh nak bawak keluar..gini ler gayanya..erm..

Kemudian, Fadel lak yg tukang snap.
Cenggini lak aksinya..hehe..

Skang dh jam digital dh. Siap ada bacaan suhu sekali.
Dulu jam analog aje.

Apa laa dibualkan oleh along ngan angah ni.
Erm..nampak tak kat kepala Angah tu??
Tu ler sarung kepala sotong kurita, hehe..
ala2 tocang bob marley ler konon2..

Kemudian, gambar kitorang 5 beranak lak.
Rasanya mcm nak amek gambo ni wat header blog aku ni, erm..kena mintak tolong dari yg pakar laa cenggini kalo nak wat elok2..(abang...oo..abang..) hehe..

Atuk dan 3 orang cucunya yg dh besar panjang.
Semoga lepas2 ni dimurahkan rezeki atuk utk menimang cucu lagi..Amin.

Eh..Fadel tersenyum je baca ayat aku kat atas tu, hehe..

Gambar last snap sebelum ke destinasi seterusnya..

7 comments:

[-suziey-] said...

waaaaa bgsla famili kak alona yek..berholiday sentiasa bersama2..meriah je..suka tgk..

zura@iwan said...

cantik2nya gmbr kak.....

aahh kak nice taruk picca family tu buat header...

J@J@ / Bini The Rock said...

"Atuk dan 3 orang cucunya yg dh besar panjang.
Semoga lepas2 ni dimurahkan rezeki atuk utk menimang cucu lagi..Amin."


akak ke?? hehehehe....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Rasa macam nak pergi lagi jer kak bila tengok gambar2 kat sini..


huhuhu...



tapi yang tak tahan tu kalau pergi cuti sekolah. Jammed tak hingat ke Brinchang tu..

el said...

kt tanah rata ni lah el x singgah..x smpt..lgpun balik hari...smpi kt brinchang pun dah petang..huhuhu
lenkali la pi pulak mayb stay 1 mlm kke

wantie said...

best no dapat gi jenjalan ramai ramai. mengeratkan lagi hubungan.

untuk pedoman anak anak jugak tu. so bila dia besar nanti, kalau nak jenjalan mana mana jgn lupa bawak akak & bang sekali.

ikut mcm mana mak & ayah buat tau.

makdara TERdiva said...

sumenye fotogenik! :)