Wednesday, August 3, 2011

Balqisz sudah 11

Hari ni genap lah 11 tahun usia Akiss.
Sebagai ibu sudah tentulah aku doakan semua yg terbaik utknya. Amin.

4 comments:

makdara TERdiva said...

selamat berpuasa buat kak alona & family.. :)

selamat hari lahir buat akiss..semoga dimurahkan rezki dan diberikan kesihatan yg baik :)

Rinna said...

Epy Besday Akis yang ke 11 tahun sekejap dah nak jadi anak dara dah.. Moga dipjgkan umur dan menjadi anak yang solehah Amin...

atty's said...

selamat hari jadi akiss..semoga menjadi anak yg solehah dan berjaya dunia dan akhirat.amin

Hunny Kitty said...

selamat ulang tahun yg ke 11!!

akak...minggu ni saye balik tepen...hari ahad nak berbuka beramai2 kat wan sea food...akak nak join tak?