Sunday, May 4, 2014

Tawaran matrik

Ari tu...along saja2 check dia dpt matriks kat mana.
Dia mohon kat Perak, Pulau Pinang dan Kedah...sume amek belah2 utara jer, hehe.

Tapi dia dpt kat Selangor...kolej di Banting.
Kena daftar 26/5 ni tapi tak pegi laa sbb along pun tak minat matriks tp cikgu kaunselor dorang tahun lepas soh mohon jgk. Kebanyakan kawan2 spc along kat BMI pun dpt tawaran matriks ni. Tapi rasanya ramai tak gi. Tak tau laa kot nanti keluar tawaran UPU.

Ada jgk kawan2 along yg tak amek spc dengarnya dpt interview utk JPA..
Takpe laa...along pun dh ada kat jalan yg betul dh ni. Teruskan aje impian along tu.

Nota ALONA:-
~Angah pun masih terpikir2 nak pilih jurusan apa utk melanjutkan pelajarannya lepas SPM 2014 nanti, huhu..

2 comments:

Nad MamaZN said...

tahniah dpt gak panggilan matriks. study smart k along!

Siti Fatimah said...

Betul tu kak..aling dah elok elok study kan.teruskan aja.dah landasan pun dah betul dah tu...