Wednesday, October 29, 2014

Banyak berderet tapi.....

Seperti biasa...nuff ni somi aku ler yg rajin menjengok nak tengok berapa dh iklan dok bertenggek kat blog2 di bawah akaun nuff aku tu. Hari ni ada lagi 3 bijik yg baru masuk. Kesemuanya jadi 17 bijik iklan dok bertenggek 'on going' sekaligus. Semua blog CINTAMANISZLITE pulak tu, huhu..

Tengok betul2...ada iklan yg double. Nak kata list tak betul...setiap satu yg sama tu ada pulak kutipan sen-sen nya...
Tapi tu laa...harap bertenggek banyak2 aje laa. Kredit berjalan slow jer. Kutipan pun slow laa, kan.
Tak kisah la...asalkan ada. Jgn takde langsung, ye. Aku pun bkn ada boh citer2 bermaklumat yg popular dalam pencarian ni. Citer sendiri2 aje. Tu pun skang ni mcm curi2 masa jer.
Blog walking pun dh jarang2 sgt dpt buat. Sesekali tu klik jgk ler...ikut mana yg rasa nak klik. Namun...bila rujuk kat pageview...blog ni tiap2 hari dh ramai yg masuk...500 lebih jgk sehari skang ni. Aku pun tak tau ler apa yg dorang dok cari. Harapnya jgn masuk utk tujuan tak baik dah laa, ye. Contoh:- copy gambo kitorang yg tersimpan kat sini.

*Byk yg klik2 iklan nuff tu...byk laa leh kolek sen demi sen, hehe.. 

Nota ALONA:-
~Semoga kami dilindungi olehNya...Amin.

2 comments:

el said...

el skrg dah capai 25CPUV hahaha giler kan..katanya ada mslh teknikal..tp smpai skrg mcm tu gak..lagi byk adalah..tp xpelah asalkan masyukkk sudahh hehe

❤Kamsiah❤ said...

nuff seolah tak nak blogger curang...cpuv berderet2 tp earning hidup segan mati tak mau...