Wednesday, October 1, 2014

Gajet baru

Ni gajet abang terbaru..
Beli melalui MUDAH. Leh dapat murah jika beli terus dari pemborong. Tul tak tipu....
Kalo beli banyak lagi murah...
Tp sebab nak beli satu jer...harga dia mahal sket...sket jer pun. Tapi masih murah jika nak dibandingkan dgn harga peruncit biasa yg turut mengiklankannya di MUDAH tu.

Ni...action camera.
Ala2 Go Pro tp yg tu mahal ler.
Yg abg beli ni murah jer. Tak sampai RM400 utk satu set.
Mana2 set pun tak sekali ngan memori kad. Jadi kena beli memori kad dan kitorang tambah sekali monopod sbb nak guna kamera ni lebih best kalo ada monopod dia. Harganya dh jadi RM470 camtu laa.
Nama action camera ni RD990.
Nak tengok hasil2 video dan gambar2 still dia...leh ler cari kat youtube..
Ada wifi sendiri, kamera 12.0mp, 170darjah wide angle lens dan mcm2 lagi...
Belakang kotak...tertulis apa yg istimewanya action cam ni...
Ni box dia...
Dalam beg kotak...
Mende ni dibeli beberapa minggu sebelum gi Pulau Perhentian ri tu..
Jadi...banyak hasilnya semasa bercuti kat sana laa, :)

Nota ALONA:-
~Alhamdulillah...abg seronok ler tu dh ada action cam, :)

1 comment:

ayu Ismail said...

wah bestnya..beza hrg dgn gropro ya..nanti share gmbr yg diambil dengan akak ya