Friday, February 20, 2015

Cuti2 Hatyai - Krabi 10

16.12.2013
ISNIN

Kitorang dibawa ke pulau yg pertama. Maaf laa...aku dh lupa tul nama pulau ni. Nak google pun takde masa, weh. Tapi tiap2 pantai yg diorang bawak semua best2. Cantek betul air pantainya, air lautnya...keindahan di sekelilingnya..

Maaf, ada gambar ni...Tapi nak letak jugak kat sini sebab ini adalah moment yg menarik, hehe..
Fadel dan Dayah..
Jom mandi lauttt...
Lepas2 ni kalo nampak gambar ada dialog tu...paham2 aje laa ye.
Mmg kena tutup sket ler...hehe..
Anak2 dan suami...lain kali mandi laut ke..mandi sungai ke...kolam renang ke...pakai baju laa ye. Susah ler kalo dh ada gambar tapi tak dapat nak simpan kat sini walaupun badan terbuka bukan aurat lelaki, hehe..
Saja aku soh anak aku posing kat sini
Belakang tu....ada gua yg boleh dipanjat oleh pengunjung. Ada ler nampak mat2 salih gi panjat masuk situ. Tak tau ler apa yg best sebab kitorang tak pegi pun. Masa yg diberi mandi-manda kat sini utk kitorang bukan lama pun...huhu..
mandi puas2....
Suasana kat pantai tu..biasalah mmg ramai mat2 salih gi sini.
Mata mmg sentiasa terjaga laa sepanjang island hopping ni.. 
Alhamdulillah, kitorang baik2 saja.
Cuaca mmg panas terik laa. Takde tempat nak berteduh pun, huhu.
Long tail..
Mandi jangan tak mandi..
Fadel..
Dalam setengah jam kot kat situ...kitorang dibawa pula ke tempat lain.Ikut aje laa...


Nota ALONA:-
~Subhanallah, Alhamdulillah...Allahhu Akbar..

1 comment:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis alona,
hubby iols memang mandi pakai baju he3