Wednesday, July 15, 2009

Netbol...

Jap..jap..CITER MEMULA NI LARI TAJUK ye..huhu..
Sebenarnya..aku skang ni sdg giat copy & paste gambar2 aku kat website aku di geocities tu. Kira macam nak kena pindah umah gak ler..pasalnya, tuan tanah tu Mr. Geocities (hehe..) dah takmo kasi tumpang free dah. Kalo nak teruskan gak..aku kena bayo sewa ler, cenggitu.

Lama dah aku ngan Mr. Geocities ni. Sebelum blogspot ni muncul aku simpan gambar dan citer kat website geocities tu ler. Tapi website dulu2..nak membinanya susah ler jugak. Kalo gambo dulu nak kena scan dulu.
Tak macam wat blog skang..senang. Semua ada disediakan..pilih aje ler. Kalo gambo pun dah ada kamera digital still..masuk je ikut lobang usb.

Bila aku dah ada blog..aku kawenkan website aku di geocities tu ngan blogspot. Kalo bukak melalui geocities..leh tgk website lama aku sekali. Tapi kalo cintamaniszlite.blogspot.com..laman ijau tu aje ler yg korang leh tengok..heheh..

Mgkn aku akan pindahkan gambo2 lama tu kat sini. Cuma aku sygkan koleksi rock2 kapak yg aku letakkan kat situ utk aku dgr sesambil online ni. Mgkn abang leh wat sesuatu???..heheh..


Ni..baru kena ngan tajok!

Sila peratikan gambar di atas. Cuba teka..bola ada kat ner? Pikir-pikir..nanananana...

Gambar ni abang yg rakam candid dari bilik gym di Rakan Muda. Aku sedang gigih bermain masa tu..
Aku time tu jadi C..jenoh kejar, sambut dan rebut bola. Camni selalu..ada harapan ke aku turun berat badan sket?? hehe..

Ni sewaktu masa rehat..
Bangunan bulat tu la gym rakyat. Aku gi gym ari Selasa, Khamis dan pagi Ahad aje. Hari lain..aku off, kehkehkeh..

Haa..ni adalah gambar asal pada gambar yg pertama di atas. Nampak bola? hehe..Kalo nampak, tu laa jawapan pd soalan di atas.
Ni adegan sewaktu merebut bola..last-last terlepas, huhu..
Aku yg mana? Jwpn; Yg pakai t-shirt biru tu ler..

9 comments:

badungcamp said...

bola netbol, ambo teka terpat, ambor nak hadiahnyo le polak,
re: jom makan duyan,Bk Gantang ado
sebagaimana anda ketahui, Insya'Allah

░♥si lampu neon♥░ said...

siyes, sampai sekarang aku tak reti main netbol hahaha maluu222

Fara_Adura said...

Wahh..sangat gigih akak bermain netbol yer... skang ade main lg ke akak> Fara tingin gak nak men.. tapi xde geng..hiks..

[-suziey-] said...

waaa main c ke..ish penat tuh..sy dulu main gs..hehhe..keje mengeshoot jek..hahah:p

ibu_umairah said...

wah semangat lagi akak nie....main netbol!!!!!!as tak suka main net boll

Farasela said...

nyer men netball...sy dah lama x men nie...semenjak kawen....tp skang leh je?akak men sbg apa?sy sumer leh tp slalunyer pemain yg paling penat...C...Center...tu yg penat sbb kiter le yg kene laju g sana cn...cumer D je el tak leh msk...start form 3 men utk sek, sampai utk fakulti di uitm 3 thn lalu, mmg C je manyak men...tp yg penting, Best!Sihat utk Bdn gak...

~zuraiwan~ said...

akak...lama la x men netball...dh lupa step2 dier...ahakss...

Raja Radiah said...

waaa...bestnya...aku dah lama tak main netball..gian pulak..hehe

Nebuchadneeza said...

Wah...masih aktif main netball ya? dulu kat SMRJK pun jadi C jugak kan?
Hmm..teringat zaman muda-muda dulu main netball.. dah 15 tahun meninggalkan netball semenjak kaki terkehel dan hampir retak gara-gara main netball.