Friday, July 3, 2009

Dua hari..

Hmm..2 hari aku tak dpt nak online, modem punya pasal! Petang semalam baru ok tapi 6ptg aku ke gym pulak. Jd..ptg semalam masa online aku sgt terhad. Jenguk kengkawan pun gitu2 aje. Tak dpt nak baca 'penoh perasaan'..hehe..

Malam?? malam..line streamyx umah aku ni hampeh. Sejak amek set 'hidangan' combo ni la..huh! Yg aku geram..iklan iyo-iyoan sgt..tapi bila customer komplen..jawapan diorang sgt skema iaitu jawapan menggunakan 'skrip' bukan dari kedalaman pengetahuan diorang. Dah berapa kali kitorang dok komplen. Tu laa jugak jawapan dia. Kol kitorang soh kitorang on pc...pastu ikut setting yg dia nak bagi tu. Padahal..mmg sah-sah mende yg diorang sebut tu dah ada kat setting tu pun! Bukan lari setting pun...cet!

Punya teruk line streamyx kitorang memalam ni bila nak on YM pun tak leh..nak bukak blog apatah lagi!! Ia sangat mengganggu-gugat tau!!

Ingat di hati nak tukar broadband lain aje. Err..broadband lain ada masalah cenggini gak ke?

PENGKALAN HULU lagi..

Hmm..hari ni dah Jumaat, penghulu segala hari. Sat je no?? Esok kitorang nak ke Pengkalan Hulu, nak jumpa along. Kitorang rindu sgt kat dia. Nak bawak dia
'outing'. Mgkn kali ni sampai ke Sg. Petani. Dah boring ler 5 jam tu kitorang lepak kat area bandar Baling aje. Sesekali..takpe laa bawak along ke SP pulak. Satu jam aje dari Baling..(katanya-pasal aku taknah gi lagi SP dari Baling ni)..hehe.

Ingat kat sana nak beli duyan jugak. Makan sekali ngan along. Sian dia..tak nah lagi makan duyan kampung musim terbaru ni.

8 comments:

oMMy fiRuz said...

fobia durian..cium bau sudah mau pitam..huhuhu

~zuraiwan~ said...

salam kak...nk g pgkalan hulu jumpa sapa Along tu? nk siggh baling ek? tido sn ke?kita kalu x de apa2 nk blk baling..

~Firsya~ said...

tenet mengong ek?ciannye,tkr jek ke broadband lain,laju n pantas gitu...ptut la kila tgk akk sunyi n sepi jek,hehe...bestnye jln2x

ibu_umairah said...

kak....line sekarang nie..mcm2 problem!!!!tak tau nak buat cam ne lagi

harap...akak sabar ok....

Fara_Adura said...

Salam akak..nak g ph yer..waa, rindu nak balik kg.

G mrsm tuh jupe ar mak su nah kat cafe mrsm tuh.Mak fara tolong kawan masak kat stu.Cakap ar kate kenai farah..hehe.

*Bukan dewan makan tau,cafe tepi surau tuh..:D

Selamat ye..hati2 drive..:D

TokNabe said...

La ni internet dah macam nasi... tak jenguk sehari dah risau. Hah.. kalau downline pulak, boring sepanjang hari.

Fara_Adura said...

Akak..bukan mak sedara..mak su tuh nama panggilan orang..he2.Mak kandung fara ler. Kecik2 aje orangnye,pakai spek.. kiki

Ari tuh balik kg memang duk lepak gak cafe tuh..he2.Mak keje kan..orang duk suh masak even die da xmo masak.. orang tuh caya sangat ngan mak

[-suziey-] said...

waa sonot la nk jmpe along ek..hehe..akk jmpe aloing bape minggu skali?