Monday, June 1, 2009

Saja cari sebok..

Entry kali ni..tak banyak citer nak diceritakan melainkan citer aku sesaje cari sebok, hehe. Jadi tengok laa gambar2 di bawah ni sebagai penceritanya, hehe..

Ni aksi angah kat eskalator TESCO. Sempat masuk TESCO jap pi beli Roti Kopi sebelum pi tengok wayang kat Taiping Sentral sebelah..hehe

Ni gambar kitorang pi makan beramai-ramai kat BOMBA Taiping selepas menonton wayang NIGHT AT THE MUSEUM 2. Join ngan famili Ziti, family Ella dan family Kak Nor.

Ni aksi Danie makan laici..nyam-nyam!


Hari Ahad..kul 11 aku dah pi umah makcik Jama. Kemudian kitorang ke Taman Serai Jaya untuk menghadiri majlis persandingan Saiful di rumah pengantin perempuan.

Masa aku balik umah.. ramai rupanya kat umah kak nor. Diorang sume tengah layan Coming Soon. Sempat aku amek gambar aksi2 si comel kiut-miut tu.







Gambar di bawah; Ni lak kitorang pi pekena laksa jap kat kaki Bukit Larut, hehe..

11 comments:

atty's said...

bila cuti..aktiviti pun penuh kan..

Mira said...

banyak nyer aktiviti..musim cuti sekolah ni mesti banyak orang kawin kan...haiii full lah dairy hari minggu...hehehehe

suka sangat tengok wajah anak-anak kecik ni..comei sangat..rasa nak cubit-cubit je pipi tuh

~Hamparan Hatiku~ said...

eeeiiii gerammmmnyeeee tgk baby tue pkai tdung....comelll cgt2x

CINTAMANISZ Lite said...

Atty; hari biasa pun xtvt penoh, inikan pulak time coti sekolah!

Mira; tu laa..nasib bek takde diari. Tapi blog ni mgkn byk mende nk update tapi tak terdaya pulak nk update..huhu..

Syakila; Baby yg pakai tudung tu kan kiranya cucu sedara akak laa. Mama baby tu anak sedare suami akak iaitu anak kepada kakak ipar akak.
Baby tu gak merupakan cicit sulung mertua akak..hehe.

suhaila-ab said...

masamnya muka yg pakai tudung ikin tuh...hehe....

Fara_Adura said...

Bestnye open table..lama xmakan camtu. Best makan ramai2 kan. Tambah best kalo makan free..kekekeke..:)

Anak2 da ade umah, meriah ler ek.Xde plan jalan2 ke cti sek ni akak?

LamaQue said...

Coti2 nih, kenduri banyak so samanpun banyak der..

Precious said...

Asyik gambar makan jer. Huih , terliur lah lak ...

Khas Lysha said...

ala comelnyer bby pakai tudung tu... :)

ibu_umairah said...

penuh betul aktivitinya.......selamat bercuti

Luth Textile said...

best ke wayang kat tpg senteral? Dulu luth pg, tgk mcm serabut je.. hihi.. apa2 pon, dah lama tak balik tepeng.. rindu gila.. waaaaaaaaaa...